EN PREPARACIÓ ELS CURSETS PER ÁRBITRES, JUTGES DE LÍNEA I ANOTADORS de VOLLEY

3 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley
Arbitros

El colectiu arbitral, que tal com es va comprometre la Junta Gestora en les negociacions va rebre el dia 30 de setembre el 60% de la deuta de l’anterior grup que va gestionar la federació, podrà accedir en breu a les noves titulacions. Estan en preparació els cursets per totes aquelles persones que vulguin pertany al col·legi d’árbitres de la Federació de Voleibol de les Illes Balears tant com anotador, jutge de línea o millorar la categoria.

Es contempla igualment realitzar aquesta captació a Menorca i Eivissa i assolir el nombre necessari per a cobrir totes les competicions sense cap angoixa.

El que estigui interessat pot passar per la federació els dimarts i dijous de 17 a 21 hores a o­n els informarem degudament. Endavant, vos esperam

Informa: Deporte Balear fuente: FBV

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com