SORTEIG DE DORSALS DEL CRITÈRIUM DELS 2 ANYS – DIARIO DE MALLORCA

6 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Toni Calafell, Antoni Nadal i Agusti Mascaro_001Aquest matí s’ha fet a la Sala VIP de l’Hipòdrom Son Pardo la presentació i el sorteig de dorsals del Critèrium dels 2 anys – Diario de Mallorca.

El Critèrium dels 2 Anys – Diario de Mallorca és una reservada a poltres de la lletra “T” amb un recorregut de 1.600 metres i una dotació de 18.000 euros en premis.
El guanyador d’aquesta cursa es classifica de forma directa al Gran Premi Nacional.
A l’acte han assistit el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal; el director de Publicitat de Diario de Mallorca, Toni Calafell i l’Administrador de l’IEHM, Agustí Mascaró.

Antoni Nadal ha volgut ressaltar que des de que el Diario de Mallorca patrocina el Critèrium dels 2 anys, la cursa s’ha convertit en una peça clau del calendari esportiu de l’Illa. Respecte a la classificació directa del guanyador, ha recordat que el nou sistema adoptat l’any passat per poder participar al Gran Premi Nacional, fa que els productes no sofreixin tant.

Toni Calafell per la seva part s’ha mostrat molt satisfet de poder ajudar al trot amb el patrocini del Critèrium, sobre tot per l’interès que desperta aquesta cursa i d’igualtat dels seus participants.

A més a assenyalat que Diario de Mallorca dona suport al trot durant tota la temporada i ha agraït la confiança que es mostra amb l’entitat per aquesta tasca.

L’ordre de sortida dels participants és el següent: Primer Pilot Segon Pilot Dorsal Cavall Menador Dorsal Cavall Menador
Nº1 TERRA DE LLEVANT A. Frontera Nº9 TICIANO HM G. Andreu
Nº2 TANIA DI ROSA Z A. Roca Nº10 TOGAL REAL B G. Fuster
Nº3 TREBOL G. Pou Nº11 TREBOLI SPA J. A. Riera
Nº4 TAQUIN DE FONT E. Escandell Nº12 TREBOLI B. Mascaro
Nº5 TIBET S. Salord Nº13 TEQUILA GARBO O. Puigserver
Nº6 TREMENDO SPA J. Bauza Nº14 TAMARIN DE FONT M.A. Binimelis
Nº7 TANA SUND SO L. Segui Nº15 TRASGO MIXO B. Fuster
Nº8 TRIAT PRIM M. Riera B. Nº16 TITINA MAR B. Llobet

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com