PRESENTACIÓ I SORTEIG DE DORSALS DEL GRAN PREMI DE BALEARS

15 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
 SORTEIG DE DORSALS DEL GRAN PREMI DE BALEARS

Aquest matí a la Sala Vip de l’Hipòdrom Son Pardo s’ha fet el sorteig de dorsals i la presentació del Gran Premi de Balears.

Aquesta carrera forma part del circuit europeu promogut per Cheval Français. En ella hi participaran 8 productes francesos residents a les Illes i 8 productes de primer nivell europeu desplaçats des de França per a l’ocasió. La prova té un recorregut de 2.650 metres i una dotació de 50.000 euros en premis.
Alguns dels cavalls més destacats que arribaran divendres a Palma són: Malakite, guanyadora de la darrera edició del Prix de Cournellier; Return Money o Lys Petteviniere, entre d’altres.

La relació de dorsals és la següent:

La relació de dorsals és la següent:
Primer Pilot Segon Pilot
Dorsal Cavall Menador Dorsal Cavall Menador
Nº1 KER MALO P. Estelrich Nº9 KOCH MAR G. Andreu
Nº2 LUCKY FAN N. Fleurie Nº10 LYS PETTEVINIERE S. Roger
Nº3 MALAKITE M. Verva Nº11 LITTLE WOOD A. Riera B.
Nº4 LASPARKINO G. Pou Nº12 JARNAC DE BLARY J. Bauzà
Nº5 MIKACHU S. Hardy Nº13 L’ECU DU VERNAY J.M. Legros
Nº6 LE RETOUR V. Viel Nº14 KENT BARBES A. Frontera
Nº7 ODE DE CHANTEREINE T. Aline Nº15 HUMOUR CHOUAN S. Llobet
Nº8 LURON DE BARB P. J. Pascual Nº16 RETURN MONEY T. Duveldestin

Després l’Administrador de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Agustí Mascaró, ha destacat que la tercera edició d’aquest Gran Premi de Balears ha estat un èxit de participació, no només pels productes residents a l’Illa, sinó pel nivell dels cavalls desplaçats des de França.

Francesc Parera, president de la Federació Balear de Trot ha volgut agraïr a l’Institut de l’Esport Hípic el seu esforç per organitzar aquesta cursa i ha assegurat que la prova serà un espectacle de trot de primer nivell.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com