RESULTATS MANACOR 17 OCTUBRE 2009

20 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

RESULTATS MANACOR 17 OCTUBRE 2009

XIFRES MANACOR

El resultats de les carreres celebrades el passat dissabte a l’hipòdrom de Manacor tornen a demostrar que el nou model de carreres funciona, malgrat alguns no sen alegrin. Les xifres ratifiquen la tendència de l’increment del joc a la pista de Manacor, lo que suposa com sempre l’augment del premis pel cavallistes. Dissabte es va veure un gran ambient a l’hipòdrom, és obvi que hi havia un bon programa de carreres que és lo necessari per que els cavallistes acudeixin a les carreres. També hi va haver, com s’ha fet durant aquest mes d’octubre, i es prepara pel mes de novembre, una oferta d’oci complementari, animació infantil, sorteig, mostra de cotxes d’ocasió, entre d’altres per que també la gent que no és tant aficionada a les carreres pugui passar un capvespre entrentengut, aquest és el model hipòdrom que volem i que pretenen millorar dia a dia, malgrat no tenguem l’ajuda dels que haurien de promocionar el trot més enllà de Son Ferriol.

RESULTATS MANACOR 17102009

A més dels resultats també vos presentam les xifres del dia per que es que vulgui pugui comprovar la realitat de les coses i no com les mos volen mostrar interessadament, fins i tot han escrit que aquest sistema és obscur. Fatal.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com