Crònica empreses

25 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Logo empresesIl Pellegrino Aba 64 – Joan Capó 76

Debut amb victòria de l’equip d’empreses

Primer partit de la temporada de l’equip d’empreses i victòria dins una pista on podem dir que no hi hem perdut mai. Val a dir que l’equip segueix més o menys amb la mateixa base de l’any passat, amb noves incorporacions com en Kasun, en Veneno i en Karnisovas. El partit fou igualat amb tot moment amb avantages mínimes per part dels dos equips (parcials: 12-12, 17-18, 12-12, 21-20). Comentar també  que hi hagué un moment que els locals se n’anaren de 6 punts en el darrer quart, però una bona defensa posibilità un parcial de 0-10 que ens posà per davant. Així i tot els locals empataren i tingueren l’oportunitat, a falta de 5 segons de guanyar el partit, però fallaren.

Ja a la pròrroga, les coses foren molt diferents i la sortida en pista de l’autèntica revelació del partit Joan “Bodiroga” Vicens feu que els nostres aconseguissin un parcial de 2-14 incontestable per part dels d’Algaïda, que no pogueren fer res més que abaixar els braços.

Jugaren:

Joan “Potter de s’Illot” Rotger, que realizà el millor partit des que juga a empreses amb 5 punts, triple inclòs.

Gaspar “Karnisovas” Noguera, que jugà despres de molts d’anys de no fer-ho i ho va fer molt bé, fou un dels que jugaren la pròrroga i aportà uns valiosos 9 punts.

Tomeu “Chocolate Blanco” Gómez amb 5 pilotes robades, 5 assistències i 13 punts.

Josep “Raza blanca: tirador” Castejón, que enguany ha fet una progresió espectacular amb 4 punts.

Tòfol “Esconco” Duran, el d’Esporles, que aportà amb el seu gran tir desde mitja distància (quasi al triple) 6 punts i molta lluita en defensa.

Arsenio “Veneno” Hernández, tot un veterano, debut després d’uns anys aturat de la competició en actiu, ho dóna tot fins que va fer 5 faltes. Anotà 2 punts.

Xisco “LastMinute” Mas, el mister (o això diuen) va jugar el darrer minut del partit, però tengué el coneixement de no sortir a la pròrroga perque l’equip guanyés el partit.

Joan “Bo-di-ro-ga – bo-di-ro-ga – bo-di-ro-ga – bo-di-ro-ga – bo-di-ro-ga” Vicens, BRRRRRRRRRRRRRRRRRR, espectacular, digne mereixedor d’està al TOP-5 de la jornada amb les seves cistelles imposibles! Jugà una pròrroga espectacular. Agafà 7 rebots, i anotà 4 punts.

Miquel “Kasun” Bauça: Incontestable sota les cistelles, grandissim reforç, 9 rebots i 15 punts.

Miquel “Pilas Alcalinas” Perelló, l’autèntica ànima de l’equip, quan ell defensa tots defensen, 8 pilotes robades, 5 assistències, 6 rebots, 11 punts i 46 de valoració.

Marcel “Good morning Vietnam” Carbonell, va complir perfectament el seu paper, dur en defensa i enxufant algun triple. Anotà 4 punts.

PD: Alguns dels “motes” son d’en Montes com haureu pogut observar. Esper que ningú es senti ofès. JEJEJE

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó