BBT, EL TRASLLAT AL PALMA ARENA

29 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Federacion Balear de Trot

Apreciat company, apreciada companya:

Una vegada més ens dirigim a vsaltres per tal d’aclarir les declaracions que, una setmana més surten a les pàgines dedicades al trot d’un diari de Mallorca. Aquesta vegada ho feim per aclarir el tema del lloguer de les oficines que la FBT té al polígon de Llevant de Palma i del trasllat d’aquestes al PalmaArena.

La delicada situació financera en que hem trobat la federació ens obliga a prendre tota una sèrie de mesures de disminució de les despeses i d’increment dels ingressos. Amb aquesta finalitat iniciarem un seguit de negociacions per tal de trobar un local on poder traslladar les oficines i que ens permetés llogar el local de les oficines actuals. Al poc temps s’ens obrí la primera opció de traslladar-les a Son Pardo i a la primera reunió amb la Conselleria d’esports, amb seu al Palma Arena, s’ens comentà que allí es disposa de dotzenes de locals d’ús gratuït i exclusiu per a les federacions esportives.

Després d’uns mesos de mirar els locals i instalacions dels que s’ens cedia l’ús, valorar els aspectes positius i els negatius i una sèrie d’aconteixements que dificultaven el trasllat a Son Pardo, considerarem doncs que el millor seria traslladar les oficines al Palma Arena, on la federació romandria autònoma a nivell d’instalacions, estaria rodejada d’altres federacions esportives i dins el marc institucional de la Conselleria d’esports i joventut del Govern de les illes Balears, una entitat lligada des de sempre a les federacions esportives i amb una finalitat clara d’ajudar-les a dur envant les proposicions i assessorar-les en la seva tasca.

Com sempre, s’intenta per part d’alguns mitjans d’implicar políticament la federació. La setmana passada era cap a una banda, aquesta cap a l’altra… Només repetir que des de la junta intentam sempre el millor pel trot, tot i que alguns ho entenguin com a ilògic.

El trasllat encara no és efectiu. Se durà a terme aquestes properes setmanes i informarem a tots els federats quan ja ho sigui.

Atentament,
La junta directiva

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com