EL LLORET REFORÇA LA SEVA PLANTILLA

29 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

imagennoticiaLa U.E.Lloret va realitzar ahir dos excel.lents fitxatges que de ben segur reforçaran la seva ja compensada plantilla. Es tracta de dos jugadors que aportaran consistència al centre del camp i capacitat golejadora. Aquesta és la seva carta de presentació:

ORIOL GRAU BERGAS; Edat (25 anys), davanter centre que destaca per la seva alçada, habilitat de desmarcatge i velocitat. Ja va estar amb nosaltres fa unes temporades i a causa d’una lesió va haver de recuperar-se durant un temps. Ara torna a la càrrega i porta entrenant prop d’un mes.

DRISS YAYA; Edat (26 anys), és un migcampista defensiu, portent físic, treballador i molt fort, aportarà control al mig camp. La temporada anterior va estar en el CE.Sineu, i ha jugat també en el Binissalem.

Des d’aquí els donem la benvinguda al nostre club, i els desitgem molta sort.

Informa: Deporte Balear fuente:  u.e.lloret

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com