Un derbi Palmesano en Tercera División Nacional que no se habia celebrado nunca

29 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
At. Baleares - Independiente

Aquest diumenge a les 12:00 a l’Estadi Balear, l’Atlètic Balears rebrà l’Independiente al partit corresponent a la jornada 10 de tercera divisió. S’espera una gran entrada tant per aficionats balearicos com per aficionats rivals, degut a que els dos equips són de palma, i poden mobilitzar més gent. Com sempre, el preu de les entrades es de 10 euros i també es pot adquirir a les taquilles els carnets d’abonat al preu de 25 euros per poder veure tota la temporada. Serà la primera vegada que l’Independiente visiti l’Estadi Balear a tercera divisió, per tant, és una data important per l’equip del camp Redó.

La junta directiva del club, ha organitzat una sèrie d’actes previs al partit, que esteim segurs que il·lusionaran i ompliran d’alegria a tota l’afició balearica. Durant la setmana anirem informant amb més detalls del que s’està preparant i del que podreu veure diumenge a l’estadi balear.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com