RESULTATS MANACOR DIADA DE TOTS SANTS

3 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
pulsa

Qualcuns ho qualifiquen d’eufòria, nosaltres simplement expressam l’alegria per un fet incontestable, hem pogut repartir 3.844€ més en premis als propietaris.

Si un cerca al diccionari, una paraula que defineixi el sentiment d’una persona, en relació a que aquesta, expressi negativitat en front a un benefici, que afecta a un grup important de gent, podrem trobar l’enveja i per suposat aquesta definició inclou sinònims que atribueixen rancúnia, odi o frustració.

La decepció que ens aporta l’existència de personatges d’aquesta catadura moral en el nostre esport no resta cap punt a la satisfacció de poder presentar uns resultats com els que es donaren a la Diada de Tots Sants celebrada el passat diumenge a l’Hipòdrom de Manacor.

pulsa

Volem dedicar aquests resultats a tota la gent que ha cregut amb el nou model de carreres, a tota la gent que ens ha recolzat i que ens segueix donant la seva ajuda, sense tots ells no hauria estat possible. També a tots aquells propietaris que han participat d’aquests beneficis tant a la Diada com a reunions anteriors.

Diumenge es va batre el record d’apostes a la Diada de Tots Sants a l’Hipòdrom de Manacor des de els darrers 5 anys, periode del que tenim dades. Pensam que en un moment de crisi econòmica, representa un fet molt significatiu.

La quantitat de joc net generat sumant el matí i l’horabaixa va ser de 16.168€ que sumant l’import de les matrícules arribà als 20.778€. Això suposa un increment en els premis del 37,91% respecte a la xifra inicial repartida per l’IEHM. Les carreres de 460€ passen a ser de 639€, les de 580€ passen a 804€, la carrera de 700€ passa a 1.013€ i les dues carreres especials de 1.200€ passen a una dotació definitiva de 1.602€.

Aquest augment dels premis comporta un percentatge final del preu de les matrícules al voltant del 3%.

Pulsa

Qualcú va expressar en dies passats, a un mitjà de comunicació, que a l’Hipòdrom de Son Pardo varen tenir molt bons resultats de joc a la darrera Diada, sense necessitat d’aplicar models estranys, com es considerava a aquest article. Jo me deman, pot ser si l’Hipòdrom de Manacor tengués més del 10% del pressupost que té l’Institut, per ventura no hauria de recórrer a noves fórmules per poder augmentar els premis de les carreres? De totes maneres estic satisfet de formar part d’un equip que cerca i aplica idees noves per a la millora del trot, crec que demostram que no ens conformam amb viure de subvencions. Lo que no lleva, que un hipòdrom de les Illes Balears tengui bons resultats, no sigui una bona noticia per a tots.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com