9 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Els infantils del P2 guanyen in-extremis, gràcies a 2 tirs lliures.

INMP2: Teclasoft.com 49 – Portocristo 48

INFANTIL MASCULÍ P2

Teclasoft.com 49 – Portocristo 48

Partit d’infart, el que es va viure dissabte horabaixa. Començarem el primer quart amb una defensa fluixa i un atac poc fluid arribant al segon quart amb un marcador desfavorable 10-18. Ja al segon quart, intensificarem la defensa i arribarem al descans només 4 punts per sota (22-26). Després de les reflexions fetes al descans, soritrem el tercer quart amb una intensitat similar a l’oferida al segon quart, però seguiem fallant cistelles facils. Tot i així, arribarem al darrer quart amb un empat a 36. Com la resta de quarts, fou un quart igualat, i mai millor dit, amb alternancies en el marcador. Així les coses, a falta de 17s. guanyavem per 1 punt i les ordres varen ésser fer falta abans de que els contraris llancessin a cistella, però no la varem fer i ens van entran fins a la cuina. (47 -48).A falta de 7 segons, treient noltros de fons, es va produir la jugada del partit. En Ferran agafà la responsabilitat, jugant-se la darrera opció i rebé falta personal a falta de 8 décimes per acabar. Amb sang freda anotà els 2 tirs que ens donaren una important i treballada victòria.

Desctacar:

• Les dobles figures de n’Alejandro amb 10 rebots i 12 punts
  • El bon partit d’en Francisco Delgado que aportà punts, en moments en que l’equip no anotava
  • L’aportació del mini Miquel Villalonga, que fou el jugador més valorat del partit amb 7 rebots, 4 pilotes robades, 2 assistències i 6 punts.

Cal millorar:

• Els tirs de camp, ja que tot i que llançarem molt a cistella, molts de llançaments es feren de forma precipitada
  • Les cistelles fallades a sota cistella i les badades en defensa que propiciaren cistelles fàcils als contraris

Jugaren: Xisco Barceló 4p, Miquel Garcia, F. Delgado 8p, Ferran 9p, Andreu, M.Villalonga 6p, Francesc Miquel 2p, Lino 1p, Alejandro 12p, Guillem 4p i Miquel Far 3p.

Com sempre, aqui teniu l’estadillo i a més el resum amb les estadístiques acumulades aquests 4 primers partits aquí.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó