PRESENTACIÓ I SORTEIG DE DORSALS DEL CRITERIUM DELS 4 ANYS “EL CORTE INGLÉS”

11 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Antoni Nadal, Antoni Sánchez i Agustí Mascaro

Aquest matí a la Sala Vip de l’Hipòdrom Son Pardo s’ha fet el sorteig de dorsals i la presentació del Critèrium dels 4 Anys “El Corte Inglés”.
Aquesta carrera forma part del circuit dels 4 anys. En ella hi participaran 9 productes nacionals de la lletra “O”. La prova té un recorregut de 2.200 metres i una dotació de 4.000 euros en premis. A més, el propietari del cavall guanyador se’n durà un bot del semental Contrary. El Corte Inglés també ofereix un txec regal de 3.000 euros si es bat el rècord de la prova, que en aquests moments és d’1.15’3.
L’acte ha estat presidit per Antoni Nadal, president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, que ha estat acompanyat per Antonio Sánchez, responsable de Relacions Externes de El Corte Inglés i per Agustí Mascaró, administrador de l’IEHM. Després de presentar la carrera, han procedit al sorteig de dorsals.
La relació de dorsals és la següent:
Primer Pilot
Dorsal Cavall Menador
Nº1 ODYSSE DE FONT U. Schneider
Nº2 OMAR DE FONT A. Frontera
Nº3 OH DECO SB M. Riera B.
Nº4 OLGA DE FONT M. Mestre
Nº5 OM D’ARC Ant. Ripoll
Nº6 OMNI MAKER SB A. Roca
Nº7 OH TAP IN HM G. Andreu
Nº8 OLIVER CG J. Bauzà B.

Nº9 ONE MORE ALONE A. Valls

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com