AT. BALEARES 3 FERRIOLENSE 1

15 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Atº Baleares, foto archivo

Incidències: 800 espectadors a l’Estadi Balear. Matí solejat amb molta calor. Abans del començament del partit s’ha fet un homenatge al campió del mon de Kick Boxing Juanito García, fent la treta d’honor i el president del club Fernando Crespí li ha fet entrega d’una camiseta oficial del club i d’una placa commemorativa.

Canvis: per l’At. Balears Edu per Rafeal, Llistó per Nacho i Fran per Pedro Morales. Pel Ferriolense Arbós per Espadas; Toni Martí per Mariano.

Partit de domini absolut de l’Atlètic Balears on el Ferriolense ha vengut a defensar-se amb ordre i intentar no sortir golejat de la visita a l’Estadi Balear. Un rival molt ordenat en defensa i que no ha intentat pràcticament cap contra, sols del gol aconseguit als minuts finals amb un xut de fora de l’àrea. Amb tot això, al partit li ha faltat ritme i pressionar al rival com ha fet el conjunt blanc-i-blau en altres ocasions. A la primera part l’At. Balears ha deixat el partit sentenciat amb un 2-0 i sobretot perque el Ferrioler no ha inquietat en cap moment la porteria de Linares que avui ha estat un espectador més. A la segona part, degut un poc a la relaxació amb la que ha sortit l’At. Balears i el poc ritme que li han posat els jugadors locals, ha permès que el Ferriolense es cregués amb posibilitats d’aconseguir algo positiu, però només el gol aconseguit als darrers minuts del partit, ha fet inquietar un poc a la grada. Però a la jugada següent, una entrada per banda de Peter i centrada al segon pal, ha rematat en pròpia porta Toni Martí, fent el 3-1.

Gols: 1-0 Peter min. 26; 2-0 Nacho min. 42; 2-1 Cesar; 3-1 Toni Martí (pp).

AT. BALEARES

FERRIOLENSE

Jugador

Canvi TA TR Gol

Jugador

Canvi TA TR Gol
1 LINARES 1 FRAN
6 BIO 2 FEDE
20 PAU 3 CALERO(c)
24 ESTEBAN 4 LOPEZ
3 OSCAR(c) 5 RUBEN
18 ERNESTO 6 CESAR
11 RAFEAL 7 RAUL X
22 LAWAL 8 NANDO
7 MORALES 9 ESPADAS
10 NACHO 10 LLOMPART
12 PETER 11 MARIANO
15 M.A.BAZÁN 12 X.ARBÓS
25 MINGO(ps) 13 JUANJO(ps)
8 LLISTÓ 14 T.MARTÍ
19 FRAN 15 GASPAR
9 EDU 16 PESSET
Entrenador: Sr. Angel Pedraza Entrenador: Sr. Xavier Ferriol
2º entrenador: Jeroni Tegla 2º entrenador: Pedro Ramirez
Preparador Físic: Pau Albertí Preparador Físic:
Metge: Metge:
Fisioterapeuta: Maria Ferretjans Fisioterapeuta: Jordi Arteaga
Delegat: José Gómez Delegat: Biel Capllonch
Utiller: Vicenç Barceló Utiller:
Delegat de camp: Sr. Miquel Garau
Àrbitre: Sr. Arenas Cuesta Col·legi Balear
Auxiliar 1: Sr. Col·legi Balear
Auxiliar 2: Sr. Col·legi Balear
Incidències: Dissabte que ve, concentració a les 16:00 a l’Estació Intermodal de Palma per anar en tren a veure el Constancia – At. Balears. Ja teniu disponible la LOTERIA de Nadal a les Oficines del club.

AT. BALEARES

3

FERRIOLENSE

1

Ara a pensar ja amb el proxim dissabte, a les 18:00 al camp del Constància. Com es habitual l’Àrea Social del club, han organitzat una concentració a les 16:00 a la Plaça Intermodal per acompanyar l’equip a Inca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com