El conseller Cañellas ha signat un conveni de patrocini amb nedadors de Balears

23 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

Nedadors

El conseller Cañellas ha signat un conveni de patrocini amb nedadors de Balears

El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, ha signat un contracte de patrocini entre la Fundació Illesport i els nedadors balears, María Fuster, Melani Costa, Esther Morales i Alejandro Sánchez.

L’import del patrocini ascendeix a 20.000 euros per a cada esportista.

A l’acte, també hi ha estat present el director de la comissió d’esport i discapacitat de la conselleria d’Esports i Joventut, Xavi Torres.

Esther Morales i Alex Sánchez, juntament amb Xavi Torres i el tècnic Toni Pomar, viatjaran aquesta setmana a Rio de Janeiro per disputar el Campionat del Món de piscina de 25 metres que se celebrarà del 29 de novembre al 6 de desembre.

Melani Costa i Maria Fuster participaran en el Campionat d’Espanya de piscina curta que se celebrarà en Castelló del 27 al 29 de novembre. A més, Maria Fuster, també disputarà en Turquia, del 10 al 13 de desembre, el campionat d’Europa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com