Els infantils H1 en la mateixa línia

23 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Basquet Pla

Els infantils H-1 segueixen en la mateixa línia i han tornat a guanyar tancant marcador, aquesta vegada en la pista del Binissalem.

Els nostres al·lots han tornat a disputar un partit de característiques molt similars a l’anterior, amb parcials 3-28 en el primer quart i 10-33 en el segon i amb la primera canastra de la segona part han tancat el marcador.

Els nostres infantils han realitzat un partit en el qual han tornat a posar en pràctica gairebé tot el que vénen realitzant en els seus entrenaments, sense baixar la intensitat en cap moment. Continueu així, que és la línia a seguir, respectant als rivals i donant el màxim en cada partit.

Enhorabona 1, 2, 3 PLA !!!!!

Informa: Deporte Balear fuente: basquetpla

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com