Cdm: Capdepera 58 – Instal·laciones Cala Murada 62

InmP3: Campos 57 – Alavenga.com 48

Inf: Sant Josep 71 – Parc Cafè 67

LA SALLE    69

CA´S VILLAFRANQUER    58

Partit complicat el que teníem el diumenge a la pista de l´equip revelació de la temporada i al mateix temps el màxim anotador de la categoria amb 78 punts de mitja per partit.

El partit va començar pitjor de l´esperat, perque crec que varem sortir amb massa respecte a l´equip rival i aixo va suposar un desastros 20 a 4 al final del primer quart a on es mal de fer treure aspectes positius del nostre joc tant defensiu com ofensiu.

Al segon quart les coses varen esser ben diferents i des de ben prest varen trobar solucions per poder sortir al contraatac amb mes facilitat i jugar moviments sencills en estàtic que feien que trobassim posicions de tir  comodes i sempre ben seleccionades a mes els tirs varen entrar i aixo plegat va fer possible un parcial de 13-26 i de 33-30 al descans dificil d´imaginar abans de començar el quart.

El tercer quart va esser el quart del voler i no poder, sempre defensavem be atacavem en criteri, i hens acostavem al marcador pero llavors sortia el jugador nº 11 Abrines i trobava una solució al seu atac anotant 9 punts a n´aquest quart (27 al partit) i donant moltes solucions al joc de l´equip local, el quart va acabar 50-42

Al darrer quart va esser un poquet mes del mateix era un voler i no poder, noltros jugavem be defensavem be pero la qualitat d´alguns dels seus jugadors feia impossible la nostre remontada i si a n´aixo afegim que varem fer un 13 de 28 tirs lliures, dons fa molt dificil el poder guanyar dins la pista de l´equip que te mes qualitat de la nostra lliga.

Enhorabona per la lluita i feina feta durant la semana i a seguir fent feina que segur que els resultats arribaran

Anotaren:

Marc Sansó 13, Jaime 11, Simó 9, Albons 8, Pedro 5, Sacares 4, T. Adrover Nicolau 4, T. Adrover Serra 3, Santi 3 i Lluis Romaguera 2.
GRAVERES C. ALOU 48 -ALCUDIA58

Encara no fa fred, canvi climàtic, en canvi… nosaltres si que forem fredes, no cli, ni ma, ni tic.

En començar vàrem esser contundents en defensa, però varem dubtar en atac, això no ens deixà, com diumenge passat, obrir una escletxa en el marcador a favor nostre, cosa que a la llarga, pagaríem amb la derrota.

El primer quartel varem controlar,rebot, defensa etc, amb l’única exclussió del encert en el tir, gràcies  a que le contràries també fallaven, la cosa no va anar a més.

En el segon,varem afluixar en la pressió de la circulació de la pilota i les contràries varen poder viure de tirs fàcils, a passes doblats, en aquest quart, al principi ens vàrem posar fins a 6p per davant, però sols va durar dos minuts i ja ens havien capgirat el marcador, nosaltres perdiem moltes pilotes i no en recuperàvem cap, ja ho he dit, érem fredes en defensa, amb tot… vàrem anar al descans amb un 23-26, recuperable.

En el tercer quart, sortida fulgurant del nostra joc interior, n’Antònia vafer molt de mal davall el taulell de la zona defensiva visitant, suplint el desencert en el tir de mitja distància, això en va mantenir dins el partit fins la minut 6, on poc a poc, amb el mateix guió anterior, les d’Alcudia obrien escletxa, després el joc va esser un intercanvi de cistelles, sempre perjudicial per l’equip que està per davall en el marcador, els tirs lliures també en lastraren amb un pobres percentatges.

En el tercer quart una segona antiesportiva a na Mayol ens deixar sens l’aler més resolutiu d’aquesta temporada, maldament ahir no estigués encertada, esperàvem més d’ella, el guió és va perpetuar, intercanvi de cistelles i incapacitat nostra per crear un revulsiu defensiu, per capgirar es partit, poc a poc el temps passava i tan sol dos triples de na Manoli sonaren a llum en el camí i les ganes de na Victòria.

Victòria8p., Manoli 6p., Josefina 1p., Antònia 13p., Cris Rigo 5p., Xisca 4p., Cati Mayol 6p., Eulalia 2p., Cris Cerdà 3p.

CRONICA SENIOR UNICMALL

ALCUDIA 60-UNICMALL 77

L’Unicmall, NO FLUIXA. La nova victòria es va gestà a Alcúdia   davant un equip que al principi del matx no ho posà gens senzill, ja que guanyava els primers 10 minuts 20-12. Però com de costum, l’equip veterà del Joan Capó va anar de menys a més i en el segon quart posaren la maquinària en marxa i el dominaren 8-21, arribant en avantatge al descans, la resta del partit fou més del mateix amb domini felanitxer.

Destacam que el partit fou dirigit pe’n Migue que per haches partit va deixar les botes de jugador i va agafar els galons d’entrenador.
Jugadors: Migue , Morei 6, M Rigo 6, T Bordoy, Sacares 4, PJ Fullana 19, Mateu 12, César 21, M Bauzà 38, Pere Sansó 1.

CRONICA JUNIOR PARCAFE

PARCAFE 68- BASQUET MALLORCA 74

Tot i la derrota podem dir clarament que dissabte els felanitxers jugaren el millor partit de la temporada. El partit es lluità fins als darrers segons on un triple visitant als darrers 25 segons va fer caure la victòria del costat inquer, un dels equips capdavanters de la categoria, que juguen pel títol.

Els felanitxers guanyaren els tres primers quarts amb parcials de 16-15, 23-17, 19-17, però un darrers instant en darrer quart on baixà l’aspiració felanitxera feu que aquest fos pels visitant 10-25.

Aquesta línia de joc és la desitjada amb molta entrega defensiva per part dels jugadors i fent un joc d’atac vistós i efectiu. D’aquest partit no es pot extreure cap conclusió negativa, sinó tot el contrari demostra que de cada vegada l’equip està més preparat per afrontar els partits que queden de la primera volta i segur que amb aquesta intensitat de joc en la segona volta de la lliga els resultats arribaran.

Jugaren: Sebastià 4, Toni Sevilla 6, Bernat M 5, Sacares 12, Xavier M 12, Pere A 6, Jordi B 8, Ramon 9, Arnau 2, Jordi S 3, M Rigo 1.

HISPÀNIA 53- DE CAP A PEUS 61

El partit jugat a l’antic solar des Vivero, que tants de records ens du a la memòria als antics jugadors, no va esser brillant, el podríem definir com l’esforç just per guanyar.

D’aquí tan sols en traurem que durant els dos primers quarts vàrem esser un equip fluixet en defensa, deixant de banda les nostres virtuts i en aquest oblidar les arrels, deixàrem créixer a les ciutadanes.

En aquells dos quarts primers, el nostra joc en atac, era paupèrrim, amb un percentatges molt baixos, perdent moltes pilotes i amb un nul control del rebot ofensiu, resultat… un equip inferior en joc aconsegueix estar per davant en el marcador, les a priori favorites sofreixen en la pista per mantenir un desavantatge decent en el lluminós.

En el tercer quart, després del rollo de vestuari, en tan sols un minut brillant ens posem per davant, quatre accions de n’Apple i na Tomàs, varen anular tot el treball de l’Hispània, després molt més entonades en defensa, varem mantenir un excitant duel d’igualtat, on ja es veia que començàvem a prendre l’iniciativa.

En el darrer quart, amb una pírrica avantatge que vàrem administrar amb molta suor, vàrem passar fins al min.8, en els darrers minuts ens va fugir la falta d’afectivitat , varem esser el que som habitualment i varem ampliar l’avantatge fins al resultat final.

Destacar el brillant partit de n’Apple, amb càtedra de serietat i efectivitat dins zona, la bona feina de n’Ella, el triple de na Sevilla, l’actuació de na Tomas just recuperar-se des gripot.

Josefina 2p.,Barci 16p., mar Juan 2p.,Ella 4p.,Tomas7p., Turi 5p.,Sevilla 4p.,Apple 21p.

JUNIOR FEMENÍ’93

PARC CAFÉ 52 – ANDRATX 67

Quan una cosa pot sortit malament sortirà malament. Així podem resumir el nostre partit ja que ens varem haver d’adaptar a situacions molt complicades però comencem pel principi.

Ja sabíem que en aquesta categoria no ens regalarien cap partit i que havíem de sortir molt concentrades a cada quart, però una vegada més varem fer un desastre en el segon quart que ja no varem poder solucionar en tot el partit. Les felanitxeres presentàvem tres baixes importants per aquest partit, na Marga Álvarez, n’Imma i na Marta però varem decidir afrontar el partit amb ganes i molt de coratge. Na Laura feia de base ajudada per na Mar i n’Arantxa i davall de cistella amb na Carme i na Marga Vidal la cosa no ens anava gaire malament, així arribàrem al final del primer quart amb un parcial de 16 a 19. Al segon quart tot va sortir malament les personals de na Laura feren que na Mar hagués d’assumir el paper de base ajudada per n’Arantxa i encara que ella cregui que va fer un desastre jo trob que després del descans les coses varen començar a marxar. Durant tot el quart ens va costar pujar la pilota, agafar rebots, rebre qualque falta (perquè fer-les en varem fer de sobra) i fer una bona defensa així que al final d’aquest quart el marcador va ser de 26 – 39.

Durant el descans molt de nirvis perquè les coses no sortien però varem decidir sortir a pel partit o al manco a donar bona imatge i a passar gust de jugar i així ho varem fer. Na Marina assumí la seva nova posició d’aler acompanyada per na Pilar que va sortir molt motivada i davall de cistella na Marga Roig, na Carme i na Marga Vidal lluitaven fort pel rebot. Tot això va fer que ens acostéssim a 9 punts però un pic més les decisions arbitrals varen provocar l’expulsió de na Mar, Laura i Marina a falta de 2 minuts per acabar el partit, així que les dues petites (Arantxa i Pilar), varen haver d’agafar la responsabilitat de pujar la pilota mentre que na Marga Roig també va haver d’assumir la seva nova posició d’aler. Al final varem intentar un parell de coses per acostar-nos al marcador però no va acabar de sortir.

De totes formes i encara que hi hagi gent que pensi que aquest equip no funcionarà i no guanyarem cap partit jo vos dic que ànims i a seguir lluitant que hem de millorar moltes coses però que no ho feim tant malament, només ens falta sortir motivades a tots els quarts i ja veureu com això dona els seus fruits.

Jugaren: Marga Roig 2 punts, Mar 4 punts, Marga Vidal 17 punts i 15 rebots, Pilar, Marina 10 punts i 11 rebots, Carme 6 punts, Arantxa 8 punts, Laura 5 punts i Llucia.

CAPDEPERA 58- INSTALACIONES CALA MURADA 62

El partit durant els primers 20 minuts fou mes o menys controlat pels felanitxers, anotaven amb certa facilitat, pero no defensaven molt intensos, i donaven segones opcions als tirs dels rivals, al descans 21-35. Al segon temps la idea al vestidor era clara, haviem de ser més intensos en defensa, i no precipitar-nos en atac, pero no va acaba de passar això si n més be el contrari, un parcialde 14-2 en 5 miuts de joc del tercer quart, que es juntà amb una defensa pressionant, que despres es convertia en zona, feu que els jugadors es despistassin i no acabassin d’atacar la defensa si no que la feien més forta del que era, feu que nomes haguessimanotat 6 punts en tot el quart, fins que al darrer minut apareguè un inspiradissim Rafel que anotà un triple i un 2 mes 1, fet que dona una miqueta d’ales a l’equip, que pareixia que s’enfonsava. Al darrer quart fou un intercanvi de cistelles, arrbant al darrer minut empatats a 56, aqui apareguè un triple de la ma d’Aznar, un altre moment clau, i que fou la clau de la victòria final, una victòria molt treballada.

Destacar :

– el bon partit de Rafel Sagrera en atac, agafant responsabilitats, amb 17 punts

– les 2 faltes rebudes, els 11 rebots, les 5 pilotes robades i el bon partit en defensa de Tià Roig

Millorar:

– entendre que tots els partits duren 40 min, i que tots s’han de jugar a intensitat màxima

– el joc estàtic

– la defensa i l’atac segons les situacions de joc

Anotadors:

Miquel ngel 3 p, Artigues 2p, Juan 7p, Muntaner 2p, Tià 4p, Aznar 10p, Antich 11p i Barceló 8p

INFANTIL MASCULÍ P3

CAMPOS 57 – ALAVENGA.COM 48

Partit adelantat al divendres contra al campos que fou un partit bastant dur amb una defensa molt agressiva per part dels campaners, que a més d’efectiva els servi per tocar-nos psicològicament ja que molts dels nostres jugadors al final del segon quart ja havien baixat els braços i donaven al partit per perdut amb una diferencia de només 10 punts avall.

En el principi del segon temps semblava que aconseguiríem donar la volta al marcador però ens vàrem deixar dur pels nervis del moment i això només ens servi per perdre pilotes i escollir males opcions en atac. I en els dos darrers minuts de partit, quan ja veiem que ja no podíem fer res ens vàrem tranquil·litzar i ens començaren a sortir les coses bé, però malauradament ja no quedava temps per aconseguir la victòria.

Jugaren: Miquel, Adrián 2p, Ginés 4p, Xisco 14p, Sebastià 7p, Ramon 2p, Jaume Amengual 13p, Jordi 2p i Jaume Serra 4p.

INFANTIL FEMENÍ

SANT JOSEP 71 – PARC CAFÈ 67

El partit d’entrada semblava ja quasi bé impossible ja que era la visita dins la pista del líder imbatut de la categoria, així que fora nervis ja que teníem més a guanyar que perdre. Sabíem de la seva forta pressió tota la pista però això no ens assustava. Així que el partit va començar igualat amb petits avantatges per les locals (18 a 15 al primer quart). Tocava defensar millor ja que ens anotaven massa cistelles fàcils. Així ho fèrem, però va ser també el quart en el que pitjor atacàrem (14 a 8 per deixar el 32 a 23 al descans).

La segona part havíem de millorar l’efectivitat en els llançaments ja que arribàvem a cistella però sense encert i havíem d’intentar recupera ràpidament el desavantage. Però succeí el contrari, màxima diferència local 36 a 23 que posava molt difícil el partit.  Un parell de pilotes robades i l’encert de Maria i Àngels va fer que s’aconseguís el que pareixia impossible, un parcial 4 a 17 posava l’igualada en el marcador. El darrer quart fou molt disputats aconseguint faltant un minut posar-nos per primera vegada davant en el marcador 59 a 60 però un tir lliure de les locals i un posterior triple en el darrer segon fallat per part nostra va dur el partit a la pròrroga.

Els 5 minuts addicionals foren clàrament locals, ja que el nostre equip, amb Angels i Joana eliminades per faltes tenia poc potencial ofensiu.

Tot i la derrota cal estar molt satisfet del partit realitzat ja que demostra que podem lluitar per estar al davant d’aquesta lliga.

Jugaren: Carol, Cova, Cris, Aina 4, Àngels 14, Neus 4, Maria 26, Joana 11, Isa 4, Noe i Cata 4.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó