Dr. Jekyll i Mr. Hide

2 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Infantil H3 – Imp.Bah.San Agustín

Crec que el títol d’aquest llibre, que vol representar el millor de nosaltres (Dr. Jekyll) i el pitjor (Mr. Hide), reflectiria i seria un bon exemple del que ha estat el partit de diumenge de l’infantil H3 contra els líders del grup, l’Impremta Bahía San Agustín. El resultat final és reflex fidel de la superioritat del nostre contrincant al llarg de tot el partit. Parcials de 7-23, 22-46, 40-73 i 52-91, no permeten el més mínim dubte.

Dr. Jekyll … A estones, bona intensitat defensiva, amb recuperacions de pilota, contraatacs ràpids i cistelles fàcils (en la defensa cal destacar l’esperit i les ganes den Marc, sense complexos ni por; en l’atac, la lluita constant den Jonathan).

Mr. Hide … La “sangria” de pilotes perdudes traient des de la nostra línia de fons, en passis fets a destemps, al  buit i cantant-los al contrari (pilota perduda, contraatac, cistella), falta de definició. No podem fallar tirs tan fàcils. Si l’equip contrari és més alt i més agressiu en defensa, no ens hem de deixar intimidar. Algunes vegades més que tirar a cistella hem amollat la pilota per evitar el tap. Si ens fan un tap, mala sort! Però és part del joc. Intentem anar cap a la cistella contrària amb confiança! Finalment, botant menys la pilota i passant-la a temps s’arriba més aviat a la cistella contrària.

Ens falta molt per aprendre i només ho aconseguirem amb feina, sacrifici i joc col·lectiu. Aquestes han de ser les nostres armes. Utilitzem les nostres derrotes per treballar les nostres mancances i millorar.

Ànim al·lots! Sou els nostres campions! En les derrotes i en les victòries estam amb vosaltres! Tots feim euip! Força Pla! Podemos!

Informa: Deporte Balear fuente: basquetpla

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com