Crònica júnior masculí A 5-12-2009

9 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

CIDE 80-PARCAFE 58

Després d´uns 20 primers minuts de joc molt bons per part del Parcafè on posaren amb molts de problemes als ciutadants, de mica en mica a la segona part els felanitxers es desinflaren arribant al final del partit amb l màxima diferència, que no té res a veure amb el trannà del partit.
La clau pel CIDE fou que en el tercer però sobretot en en darrer període es posaren a defensar de forma més agressiva, augmentant el nombre de pilotes perdudes per part dels felanitxers arribant a les 24 en només aquests 20 minuts, a més de dominar el rebot durant tot l´encontre gràcies a la seva major envergadura.
Destacam de forma molt positiva l´inici del felanitxers amb parcial de 23-21 i 17-16, davant un equip de la part alta de la classificació. Ara només falta esperar que aquest ritme de joc es pugui aguantar els 40 minuts.

Jugaren: Sebastià 5, Toni 3, Bernat 6, Xavier 8, Sacares 11, Pere A 8, Jordi B 8, Ramon, Arnau 2, Jordi S 5, M Rigo 2.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com