FBT. RENOVACIÓ DE LLICÈNCIES 2010

10 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
PLANTILLA RENOVACIO CARNETS

Per aquest proper any 2010 a l’hora de renovar-se una llicència de la Federació Balear de Trot o fer-se una nova s’haurà d’omplir necessariament aquesta plantilla de renovació incorporant totes les dades amb el fi d’actualitzar la base de dades de la Federació, si teniu qualque dubte podeu adreçar-vos a les oficines de la FBT, o els dissabtes a l’oficina de l’Hipòdrom de Manacor, i vos explicaran com emplenar-les.

ACTUALITZACIO ENTRENADORS

Els entrenadors, tant públics com privats, hauran d’omplir la fulla d’actualització de cavalls en entrenament. A partir del dia 1 de febrer de 2010, tots aquells cavalls que no s’hagin introduit a aquestes fulles seran donats de baixa de l’entrenador que figuri a la base dades de la FBT i per tant sense una nova alta no podran participar a les carreres tutelades per la FBT.

La Junta Directiva de la FBT

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com