INFANTILS A. ALAIOR 3 – FERRE 3.

13 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
C.E. FERRERIAS

Els infantils d’en Tati han empatat a 3 en es camp de s’Alaior en un partit que ha tingut 6 gols i alternancies en es marcador, en la primera part ens hem avançat noltros amb un gol d’en David en un gran xut de fora de s’area, encara en la primera part hem tingut una altra clara ocasió per haver deixat es partit casi sentenciat pero no hem tingut sort i amb el 0 a 1 hem arribat al descans, en la segona part s’alaior ha anat més per el partit i ha vingut s’empat de penal, un penal bastant dubtós i que ve precedit de una clarissima falta, d’aquesta manera ens han empatat, peró després en Sergi Mercadal de vaselina ens ha tornat a avançar, peró els Alaiorencs no han baixat els brassos i ens han remuntat el partit amb 2 gols més, fins que a falta de 3 minuts per el final en Sergi Sansaloni ha establert es definitiu empat a 3.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com