Carrera de s’Indiot

18 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

.

La Carrera de s’Indiot.
Trofeu Tomeu Verd

Aquest any 2009 n’hem de celebrar la 21ena edició, que es celebrarà el dia 20 de decembre, fet aquest que mostra la seva importància com event esportiu dins del calendari ciclista, i amb l’esforç de continuïtat que sempre se li ha donat.

La Carrera de s’Indiot.Trofeu Tomeu Verd , a més de la seva vessant esportiva, hi ha hagut una vessant social i popular, per celebrar-se dins del barri de sa Indioteria, fomentant la participació local ja sigui com a participants ciclistes, com a públic i aficionats a l’esport. A més des de fa vuit anys, la Carrera també vol reflectir un caràcter d’agraïment al voluntariat de les persones que fomenten aquestes activitats esportives, com va ser el cas d’en Tomeu Verd, un dels iniciadors de dita carrera, d’aquí que la carrera de s’indiot també reflecteixi l’agraïment a totes aquestes persones a través d’un exemple concret, com és el d’en Tomeu Verd.

Sens dubte com a fets inequívocs de la seva justificació hi ha el seu recorregut al llarg de vint anys, i sobretot la important participació. Participació que té dues vessants, una la dels 150 a 200 ciclistes participants de mitja cada any, i dues la vessant de públic, prou nombrós. Inscripcions que van des de les categoriesd’alevins, infantils, cadets, masters 30-40-50-60, cicloturistes, juniors, sub-23, élite. Això suposa que la feina per organitzar-ho tot és quantiosa, feina que des del Club Ciclista sa Indioteria feim amb molta il·lusió.

A més de la participació és important el valor que té la carrera per fer-se en el centre d’un barri com és sa Indioteria possibilitant d’aquesta forma la proximitat de l’esport a tots els veïnats ja sigui participant activament en la carrera com a ciclistes o com espectadors.

Cartell 2008 pulsa encima para agrandar

La Carrera a més de popular és peculiar, original i única en els seus trofeus. Trofeus que van d’un indiot viu pels guanyadors de les diferents categories, i un lot de nadal per a tots els participants, Sens dubte la proximitat de les festes de Nadal aporta un ambient de germanor especial a la Carrera.

Per concloure aquesta breu presentació respecte de la Carrera de s’Indiot.Trofeu Tomeu Verd només dir que aquests vint anys que celebararem no és més que una festa del ciclisme, i això ho mostra la seva participació, i la nostra senzilla i humil aportació des del Club Ciclista sa Indioteria, des dels inicis amb en Tomeu i tots el que al van acompanyar, fins a l’actualitat amb tots els que formam el Club com a forma de dinamització del nostre pobles i de l’esport a Mallorca. Esforç i il·lusió que segueix essent tant viu com el primer any i molt més gran desprès d’aquests 21 anys.Com sempre esperam continuar rebent els suport de les institucions i entitats col·laboradoresperquè creiem que totes les persones que s’apleguen per precticar ciclisme i tot el que això suposa s’ho mereixen.

Albun Fotos, PARA VER LAS FOTOS PINCHA SOBRE EL ALBUN

Informa: Deporte Balear Fuente: saindioteria

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com