Crònica empreses 16-12-2009, Baloncesto

18 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Logo empreses

Vibrats Ballester 57 – Joan Capó 53

Un mal inici de partit va marcar la resta d’aquest. Começarem amb un primer quart molt fluix amb anotació (10-4). El segon quart els atacs milloraren una mica gràcies a un parcial als darrers minuts de 0-7, arribant al descans amb un marcador de 26-21. El tercer temps fou quan, per fi, ens posarem davant en el marcador, arribant al darrer quart dos punts amunt (40-42). El darrer quart cometeren moltes precipitacions amb atac i, al final la victòria quedà a Porreres.

Com a nota negativa, dir que fallarem els 11 llaçaments de triple que intentarem i que el percentatge de tirs fora zona fou molt pobre, tant sols 1 tir convertit de 10 intentats.

A veure si l’any que vé hi ha més sort.

Jugaren: Xisco Mari 2p, T. Gómez 4p, Josep, Rafel, Batman 1p, Arseni 6p, Xisco Mas 6p, Kasun 12p, Jotavi 2p, Gaspar 11p i M.Perello 9p.