Crònica de la setmana 19/12/2009

21 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

INMP2: Teclasoft.com 62 – Capdepera 35

INFANTIL MASCULÍ P2

Teclasoft.com 62 – Capdepera 35

Dissabte dematí amb molt de fred ens enfrontavem a un dels rivals més fluixos de la lliga. Sortirem una mica fluixos en defensa, pero dominarem el marcador des del principi, arribant al descans amb un marcador de 36-19. Al tercer quart, la nostra defensa ofegà els contraris i aconseguirem una aventatge que donava molta tranquil·litat per afrontar el darrer quart i poder donar minuts als menys habituals.

Tot i la victòria, cal destacar una sèrie de fets negatius que contra un rival superior ens poden costar molt cars:

• L’excés de pilotes perdudes (31)
  • Els tirs de camp (30 de 107!)
  • Els tirs lliures (4 de 16)

Per tant, s’hauran de millorar aquests aspectes per poder afrontar partits contra rivals de més categoria amb garanties

Com a fet positiu, dir que hem arribat a Nadal com a quarts clasificats d’una lliga d’onze equips, allà on pràcticament tots els  jugadors del nostres equip són de primer any.

Jugaren: Xisco Barcelo 2p, F.Delgado 8p, Ferran 16p, Andreu, Villa 21p, Fracesc Miquel, Lino 1p, Alejandro 8p, Juanma, Guillem i Miquel Far 6p.