Pere Mascaró ha guanyat el II Torneig Internacional d\’escacs dels Països Catalans

21 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Ajedrez, Otros Deportes
Escacs. Foto oficial

El jugador mallorquí Pere Mascaró ha guanyat el II Torneig Internacional d\’escacs dels Països Catalans, que ha tingut lloc a Vilafranca de Bonany, a l’agroturisme Sa Franquesa Vella.

Pere Mascaró ha fet un torneig molt bo i ha sorprès als favorits, quedant empatat en la classificació amb el gran mestre d’Ucraïna Viktor Moskalenko. Al final, després de quatre partides de desempat, es va haver de recórrer a una partida a mort, i Mascaró va aconseguir empatar-la de nou duent peces negres, el que li ha valgut el triomf en el torneig.

El II Torneig Internacional d\’escacs dels Països Catalans ha comptat amb la presència dels grans mestres Normunds Miezis de Letònia, Igor Rausis de Txèquia, Marc Narciso dels Països Catalans i Aïmen Rizouk d’Algèria.

Classificació final del II Torneig Internacional d\’escacs dels Països Catalans

1º Pere Mascaró 3,5
2º Viktor Moskalenko 3,5
3º Normunds Miezis 2,5
4º-5º Marc Narciso 2
4º-5º Igor Rausis 2
6º Aïmen Rizouk 1,5

Informa: Deporte Balear fuente:     chess

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com