Crònica Mini – 19/12/09

22 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

minicronica

Derbi dels dos equips masculins:

Joan Capó 29 – Bons Acabats 82

Joan Capó 29 – Bons acabats 82

Primer derbi de la temporada dels més petits. El partit es presentava estrany: era diumenge, no hi havia res preparat, teníem son, es marcador no anava gaire be, el Joan Capó tenia baixes de darrera hora i només tenia 7 jugadors … estrany.

Sortirem freds i adormits, i vàrem tenir moltes badades defensives però els contraris no les aprofitaren. La primera part, tot i això, ens va ser favorable, 11 – 38 al descans. A la segona part els dos equips vàrem millorar un poquet, almenys en el que fa a la manera de jugar i a la intensitat, i el resultat final fou de 29 – 82.

A destacar:

  • Poques coses es salven, podem dir que vàrem millorar en els tirs lliures respecte a altres partits , 8 de 15.
  • El bon partit d’en Pere, 13 punts amb només un tir fallat, 5 pilotes robades i cap de perduda i 7 rebots, amb això aconseguí una valoració de 41,7 amb 16 minuts disputats.
  • També es salven en Miquel i en Jaume amb valoracions de 29,7 i 33,2 respectivament, però tots dos saben que ho podem fer millor. A més en Hamza realitza un partit molt complet amb 12 punts, 7 rebots i 24,7 de valoració.

A millorar:

  • Vàrem sortir molt fluixos en defensa.
  • En general no vàrem jugar com sabem.

Anotaren: Pere (13), Roberto (4), Toni (8), Miquel (15), Jaume (13), Rafa (6), Hamza (12), Miquel Angel (8) i Dani (3).

ELS ENTRANADORS I ENTRENADORES,

DELEGATS I DELEGADES,

JUGADORS I JUGADORES

DELS EQUIPS MINIS DEL CLUB JOAN CAPÓ

US VOLEN DESITJAR UNES BONES FESTES!!!

NADAL MINIS

Compartir/Salvar

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com