GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA IV CURSA POPULAR DE L’ESTENDARD 2009

28 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Salida

Prop d’un miler de ciutadans amb participat en la quarta edició de la cursa popular de l’estendard 2009

Palma, 27 de desembre.- El regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Palma, Baldomero Oliver, i el Director de Relacions Institucionals de Sa Nostra, Bernardí Seguí, han donat el sus de sortida de la IV edició de la Cursa de l’Estendard.

Una nova edició que ha comptat am la participació d’un miler de ciutadans, dels quals, 250 han estat infants que han sortit a les 12.30h de la plaça Santa Pagesa. Cal recordar els adults han sortit de l’Ono Estadi a les 12h.

Els guanyadors d’aquesta nova edició han estat:

  • Juan Cañizares (cursa infantil masculí)
  • Irene Cañizares (cursa infantil femení)
  • Mario Mola (absolut masculí)
  • Marisol Martínez (absoluta femení)

El lliurament de trofeus ha tingut lloc a la plaça d’Espanya a les 13h on la Batlessa de Palma, Aina Calvo, el regidor d’Esports i President de l’IME, Baldomero Oliver, el coordinador d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Gabriel Serra i el Director de Relacions Institucionals de Sa Nostra, Bernardí Seguí han estat els encarregats de fer el lliurament de premis. Acte seguit, s’ha procedit al concurs de 30 xecs per bescanviar en material esportiu de Intersport Kenia, Bimont i Correcaminos, entre tots els participants.

La cursa ha transcorregut sense cap incident, augmentant la xifra de participants respecte l’any 2008 que varen ser més de 800 corredors.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com