TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 – AT.CIUTADELLA 2.

11 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Avuí capvespre s’Atletic Ciutadella que venía amb només 10 punts ens ha sorpres i ens han guanyat per 0 a 2, després del gran partit de dimecres passat contra el Mercadal no hem pogut continuar amb la bona dinamica que duem de 5 partits sense perdre i un equip molt batallador que no s’ha semblat en cap moment un equip que dugues 10 punts.
El partit había començat amb lleuger domini nostro, hem intentat desde el primer minut anar a per el partit peró els Ciutadellencs estavén molt ben posicionats a darrera amb una gran presió, peró hi ha hagut una jugada que hagués pogut cambiar el signe del partit si un parell de minuts abans del gol visitant una gran jugada nostra l’hagués finalitzada en Robert Pulido, peró el porter ha fet una gran aturada, no ha estat la unica ja que ha aturat 4 o 5 xuts bastant perillosos i ha sigut un dels millors jugadors visitants, i després un fort xut de fora de s’areá que ha entrat bastant colocat al pal curt ha entrat a porteria i ha donat avantatge visitant, ha estat la unica ocasió seva en aquesta primera part.
El segón temps els visitants han jugat a defensar el resultat amb bastant d’ordre, cosa que ens ha costat molt ho hem intentat el algunes jugades a pilota aturada i colca cop de cap, peró avui no era el dia, ja que també ells en la primera ocasió que han tingut en aquest segón temps han sentenciat el partit amb el 0 a 2 final, un resultat massa enganyos per els merits nostres, peró després dels grans partits que hem vingut fent son coses que passen en el fútbol, de ben segúr aixo haura estat un accident i la setmana que ve estarém apunt per anar a Sa Pobla a guanyar.
Encara continuam amb 15 posició amb els 19 punts.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com