Baloncesto, Eu Moll 71 – BSA 27

12 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Puc dir molt poc del partit perquè nosaltres no el jugàrem. Tan sols «Eu Moll» jugà i nosaltres ens dedicàrem a… no sé què.

Al bàsquet cal tenir sang calenta i cap fred, s’ha de tenir esperit de lluita i amor propi, i en aquest partit no vàrem mostrar res d’aixó. Defensa nul·la amb por del contrari, contraatac zero, rebot inexistent, tirs sense posició, entrades a càmera lenta i… tres faltes personals en tot el partit.

Espero que haguem après la lliçó i serveixi per créixer com a jugadors de bàsquet.

Informa:   Deporte Balear fuente:   bahiasanagustin

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com