Crònica empreses 13-01-2010

14 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Logo empreses
Joan Capó 45 – Iberostar 32

Primer partit de l’any i tot i la victòria, les sensacions no foren gaire bones. Es notà el torrò, polvorons, marisc, refrescs i demés de les festes de Nadal. Durant els 3 primers quarts, el partit pareixia un partit de handbol si ens fixam amb els parcials: 7-8, 19-18 i 27-25. Hem de dir que cometerem moltes precipitacions en atac i patirem molt en el rebot defensiu, ja que pràctiment totes les cistelles anotades pels contraris foren en segones opcions. Per tant, caldrà treballar una mica el rebot per evitar que ens n’agafin tants.

Ja en el darrer quart, si que aconseguirem decantar el marcador al nostre favor amb un parcial de 18-7.

Des d’aquí vull aprofitar per donar les gràcies a l’afició que ens va venir a veure fins i tot dÌnca.

Jugaren: Xisco Mari 4p, T.Gomez 6p, Josep 3p, Rafel, Batman, Arseni, Xisco Mas 5p, Kasun 14, Jotavi 2p, Gaspar 6p, M.Perelló 5p i Marcel.

Aqui teniu l’estadillo:

Lliga: 13/01/2010 Joan Capó 45 – Iberostar 32 (3)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com