Crònica de la setmana 16/01/2010

17 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

JNA: Parcafè 53 – Espanyol (La salle) 51

JUNIOR MASCULÍ A

Parcafè 53 – Espanyol (La salle) 51

Tercera victòria consecutiva de l’equip felanitxer que demostra que ha començat la segona volta en el seu millor moment de la temporada. Aquesta setmana guanyaren a uns ciutadants que en la primera volta ens havien guanyat de 20 punts, fet que demostra que la millora és molt important.

Aquesta millora ve provocada per una major inensitat defensiva i per una disminució de pilotes perdudes.  El partit va estar dominat pels locals amb diferències que anaven dels 2 als 6 punts, els ciutadants només intimidaven en certs moments on la pressió els sorgia efecte, tot i això els felanitxers no s’arronsaren i imposaren el seu caràcter lluitador. El primer i tercer quart foren guanyats pels locals i el segon i quart pels visitants, arribant a un final de partit molt emocionant on una cistella d’en Jordi Bauçà i una bona defensa del mateix Jordi en el darrer atac ciutadà donaren la victòria felanitxera de forma marescuda.

Destacam la fam de victòria de tot l’equip. Les estadístiques venen a continuació …..

Lliga 16/01/2010 Parcafè 53-Espanyol 51 (2)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com