LLIGA REGIONAL. FERRE 0 – AT.VILLACARLOS 3.

18 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

S’equip de regional ha perdut avui capvespre per un contundent 0 a 3 davant uns dels equips gallets de la competició el Villacarlos, un equip cridat a lluitar per es campionat.
El partit ha començat prest favorable per els interessos visitants ja que un gol per sobre es quart d’hora els ha avançat en es marcador, just després des gol els visitants han tingut un parell d’ocasions més, noltros també hem tingut la mala sort que a part de les baixes que teniem avui sen`s han lesionat 4 jugadors més, i hem perdut 2 jugadors més per el proper partit per expulsió, hem tingut l’opció de ficar nos dins es partit si en el minut 45 haguessim transformat un penal que ens han pitat, peró desafortunadament ha fallat en Lluís Lopez. Tot just ha començat el segón temps ens han marcat el 0 a 2, un resultat que ja ens ha fet molt de mal en la resta de partit.
La setmana que ve jugarém a Alaior en es camp de un altre filial.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com