Crònica empreses 21-01-2010

23 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Sa Pobla 58 – Joan Capó 47Logo empreses

Jugavem contra els líders de la categoria i tot i això, realizarem un bon partit, molt millor que fa una setmana. Tinguerem “partida de cavall i arribada d’ase”. Durant els dos primers quarts aguantarem el cop, gràcies a la bona feina dels nostres pivots Arseni i Kasun, arribant al descans amb un 26-26 prometedor. Les coses al tercer quart no sortiren i encaixarem un parcial de 23-2 irremontable. Ja en el darrer quart l’únic que poguerem fer va ser “maquillar” una mica el marcador.

Ara la setmana que ve, a Felanitx, ens espera un rival directe a la clasificació, el Rockandmerch antic isla de la música. A veure si hi ha més sort.

Jugaren: Xisco Mari, Tomeu Gómez 10p, Josep, Tòfol, Rafel, Batman 2p, Arseni 10p, Xisco Mas 2p, Kasun 15p, Jotavi i Marcel 8p.

Per cert, uns quants quedarem a sopar al pavelló de Sa Pobla: carn a la brasa. Molt recomanable, eh Marcel?

Aquí teniu l’estadillo:

Lliga: 21/01/2010 Sa Pobla 58 – Joan Capó 47 (1)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com