Jornada Bàsquet Escolar (Portocolom)

25 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

2010-01-23-11.59.18

Jornada disputada a Portocolom amb participació de tres equips de l’Escola de Bàsquet, tot tres de categoria Benjamí; una categoria que a nivell comarcal demostra no ser una de les millors dels darrers cursos…

Els resultats sumen dues victòries, dels dos equips de Sant Alfons, i una derrota del B de Joan Capó.

(A la foto podeu veure l’alegria de les jugadores de l’equip B de Sant Alfons)

SANT ALFONS B ‚Äď S‚ÄôALGAR 32-2 / Yolanda 14, M.del Mar 8, Gl√≤ria 6, Irene 4 i Maria A. 2.

No pens√†vem que la primera vict√≤ria de les inexpertes nines de Sant Alfons arribaria tan prest i amb tanta claretat. I m√©s si pensam que arribaren al partit amb 8 jugadores justes per les baixes. Per√≤ davant es trobaren un equip encara m√©s jove i fluix. No desaprofitaren l‚Äôocasi√≥ i despr√©s del 0-2 inicial, cap cistella m√©s dels ‚Äúportenyos‚ÄĚ.

SANT ALFONS A ‚Äď PORRERES 22-16 / Manuel i Jaume 8, Andreu 4 i Ayoub 2.

També sorpren que un equip destinat a patir per contar amb majoria de jugadors nous i plantilla curta (millor dit, justa), pugui sumar ja 2 victòries a les tres primeres jornades. Aprofiten bé els elements que aporten punts i defensa.

JOAN CAP√ď B ‚Äď SANTANY√ć 15-60 / Joan Antoni 7, Carles i Toni 4.

Els santanyiners pareixen l’equip a batre dins la comarca i es disparen cap al títol de la categoria. Els joves de la vila no varen poder en cap moment aturar l’equip contrari que va treure or de cada pilota perduda dels blaus. De totes formes, com sempre, els felanitxers són un equip tremendament lluitador i entregat.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com