Crònica Mini – 23/01/10

27 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

minicronica

MINI MASCULÍ

JC San Alfons Bons Acabats: 78 – Santa Marí: 46

MINI FEMENÍ

Pla de na Tessa: 41 – Joan Capó 98: 48

Partit difícil a pesar del resultat. Sabíem que el Santa Maria no havia perdut cap partit, igual que nosaltres, i per tant ens esperàvem un partit difícil.

El començament va ser molt bo per part nostra, varem sortir molt ficats al partit i després d’unes petites correccions varem estar realment bé a la pressió, tot això ens du a un parcial al primer quart de 26 – 8.

A partir d’aquí, un poc per culpa nostra un poc perquè ells també despertaren, els quarts foren molts igualats: 11 -6, 11 – 7, 10 – 9, 11 – 4 i 12 – 14. Tot això provocat perquè ells varen sabre sortir de la pressió plantejada per nosaltres i també perquè la nostra pressió no era tan bona com la de la primera part.

A destacar:

• Varem guanyar tots els quarts.
  • El partidás, sobretot antes del descans, d’en Roberto amb 19 punts i 8 rebots.
  • Les 27 pilotes robades.

A millorar:

• La defensa, sobretot pel que fa a la col·locació dels jugadors i les ajudes.
  • El rebot defensiu, varem donar moltes segones opcions per no agafar els rebots.
  • La precipitació a l’hora de sortir amb la pilota controlada, que ens feu perdre bastantes pilotes.
  • En general, la relaxació que sofrim a moments puntuals del partit.

Lliga: 23/01/2010 Bons Acabats 83 – Santa Maria 46 (23)

MINI FEMENÍ

Pla de na Tessa: 41- Joan Capó 98: 48

De bon matí les coses ja no eren com sempre, se presentava un partit diferent. Jugàvem contra el Pla dins Alcúdia i feia un fred de mil dimonis! Hi havia una gentada per tot, gent de tots els clubs de la categoria Pref A, masculins i femenins. Les pistes estaven ocupades i varem començar a escalfar a fora intentant oblidar el fred, després cinc minuts de pista i començà el partit.

De bon principi, al minut 3 del primer quart na Magda va haver d’abandonar la pista i el partit perquè no es trobava be. Les nines anaven superant els obstacles i, tot i aquest començament tant estrany, les coses començaven a sortir.

El partit en general va ser marcat per molts de problemes a la defensa, a més no hi havia manera d’arribar al rebot. El quart quart va ser un desastre, pareixia que ja havíem acabat el partit.  Finalment el cinquè i sisè van anar millor però així i tot van deixar molt de desitjar. Aquest van ser un d’aquells partits que no et deixen bon sabor de boca, un d’aquells en que et demanes si el partit el varem guanyar nosaltres o el van perdre elles.

Però no tot és dolent, cal destacar:

• Varem millorar el tir exterior
  • Començarem a atacar més col·locades
  • Varem solventar els problemes de la treta, tant de fons com de banda.

Millorar:

• Les ganes de jugar tot el partit. El partit té 6 quarts de 8 minuts i tots aquest minuts són igual de importants i, tal com ja hem dit altres cops, el partit no acaba fins que l’àrbit no pita.
  • Els nervis. No ens podem posar tan nervioses perquè hi hagi tanta gent que ens mira, això ens ha de donar força.
  • La posició defensiva.
  • Les faltes. No pot esser que encara que arribam tard, facem falta.

Però no passa res, això senyors és el bàsquet i de tot s’aprèn en aquesta vida. Ara ens queda possar-nos les piles per afrontar el proper partit amb forces i ganes.

Jugaren: gema, Maria M. (14), Cata M. (7), Júlia (2), Mónica, Andrea (17), Cater B., Núria (4), Magda (4).

Lliga: 23/01/09 Pla de na Tessa 41 – Mini Femení Joan Capó 98 48 (1)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó