PRIMERA JORNADA INTERNA DE BÀSQUET ESCOLAR

28 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

2010-01-28-18.34.14 Avui dos partits entre equips de Joan Capó i Sant Alfons.

Una vict√≤ria per a cada escola ha estat el resultat dels dos partits disputats, un de categoria Iniciaci√≥ i l‚Äôaltre Benjam√≠. Molta gent al p√ļblic que ha pogut gaudir dels i les joves jugadores.

Cat. Iniciaci√≥. SANT ALFONS ‚Äď JOAN CAP√ď B 22-0 / M.√Ängel Amengual 8, Lluis 6, Joan 4, Dani i Maria 2 pts. F√†cil partit del Sant Alfons, segurament al partit m√©s fluixet dels debutants del Joan Cap√≥.

Cat. Benjam√≠. SANT ALFONS B ‚Äď JOAN CAP√ď A 8-25 / JC: Pedro J. 8, Juan A. 6, Maria Uguet 4, Aina Fiol i Maria Obrador 2pts. SA: Yolanda i Gl√≤ria 4 punts. Entretingut el partit entre aquests dos equips (foto), els de Joan Cap√≥ molt efectius als seus tirs i les nines de Sant Alfons, perdonant molt per√≤ amb una intensa defensa.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com