Crònica de la setmana 31-01-2010

1 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

IMNP3: Alavenga.com 69 – I. Bahia 65

INMP3: ALAVENGA.COM 69 – I. BAHIA 65

Sens dubte, dissabte jugarem un dels partits més difícils de la temporade. Rebiem els liders de la competició, que arribaven senser coneixer la derrota en aquesta temporade. Durant al partit pogerem voura les dues cares de la moneda del nostra equip, en la primera part mostrarem la pitjor versió del nostre joc, sense idees en atac i molt passius en defensa arribant aixì al descans amb una diferència en al marcador de 22 – 38.

Ja en la segona maitat semblave que havia sortit del vestuari un equip totalment difarent que el de la primera maitat. Deixarem de bande la peresa defensiva i despres de robar tres pilotes seguides a mitja pista i culminar els respectius contreatacs en cistella, recuperavem al coratge i la concentreció per a aconseguir al que semblave impossible, visquent una segona part d’infart. Durant una gran part de la segona maitat (per no dir tota) mantangerem la concentració i les ganes de lluita per al partit realitzant una forta presió a tota la pista, no deixan aixì, que els de Sant Agusti trevassesin al mig camp en moltes ocasions. Una vegade que la pilota estava en les nostres mans sapigerem mourens per dins la pista maretgant la defensa contraria per trobar les millors opcions de tir amb un gran joc d’equip. Cal puntualitzar sobre l’inspiració d’en Pep en els darrers 10 minuts del partit que aconsegui un 4 de 4 en triples! I un total de 26 puns.

Jugaren: Pep 26p, Marino, Ginés 4p, Xisco 17p, Tià 1p, Ramon 2p, Jaume Amengual 12p, Jaume Serra, Miquel 7p i Adrián.