Crònica Mini – 30/01/10

1 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

minicronica

MINI MASCULÍ

JC Sant Alfons Bons Acabats: 131 – Manacor: 13

MINI FEMENÍ

Joan Capó 98: 39 – Santa Maria: 38

Líder contra coer. Uns no havíem perdut cap partit, els altres no n’havien guanyat cap. Però res d’això servia, tot ho havíem de demostrar jugant.

La nostra sortida fou irregular, quan atacàvem anotàvem amb relativa facilitat però alhora de defensar donàvem moltes facilitats. Això provocar que el primer parcial del partit fos de 17-7.

A partir d’aquí pujarem l’ intensitat defensiva i el segon  i tercer quart fou un monòleg nostre, 21 – 0 i 28 – 0. Defensàvem be i anotàvem be, el Manacor donava moltes facilitats i nosaltres les aprofitàvem.

A partir del descans deixarem de pressionar, però la defensa va ser correcta i amb atac seguirem atacant amb clarividència. Els parcials foren de 20 – 4, 27 – 0, i 18 – 2.

A destacar:

• El partit de jugadors com: Joan Lluis (18p), Joan Ferran (24p), Hamza (16p), Jaume (21p) i Roberto (18p).
  • Els 11 balons robats per en Ferran, els 9 d’en Hamza i els 9 d’en Rafa.
  • Els 53 balons robats amb total. Cosa que demostra la nostra intensitat defensiva.
  • La ambició demostrada, el no baixar els braços a pesar de la diferencia al marcador.

A millorar:

• Poques coses es poden dir, com a molt la facilitat donada al primer quart en defensa.

Lliga: 30/01/2010 Bons Acabats 131 – Manacor 13 (2)

MINI FEMENÍ

Partit d’infart el viscut a la pista felanitxera. Un partit marcat per la intensitat tant en atac com en defensa. Les felanitxeres varem començar el partit un poc endormiscades però poc a poc varem despertar per fer un primer quart de 14 – 7. Els dos propers quarts van ser molt igualats amb parcials de 4 – 4 i 5 – 3. Però com sempre arribà el nostre temut quart quart, on les contràries ens van agafar avantatge amb un parcial de 2 – 11 que va suposar un marcador general de 25 – 25. Aquí començava un altre cop el partit, ara havíem de fer més feina encara perquè les jugadores de Santa Maria van agafar molt de coratge. Però les felanitxeres no van quedar enrere, també van treure les ganes i vam fer un cinquè parcial de  6 – 6, fent saber a l’equip contrari que elles tenien tantes o més ganes de lluitar i guanyar que les Santa Marieres, que el Joan Capó havia vingut a lluitar. Quedava clar que el sisè quart seria el definitiu, quart en el que no hi podia haver segones oportunitats ni es podia dubtar, quart on havíem de treure tot el que ens quedava i lluitar fins al darrer segon amb ungles i dents i així ho varem fer, aconseguint un parcial de 7 – 8 i per tant guanyant el partit d’un punt (39 – 38).

Destacar:

• El bon partit de l’equip en general.
  • Les ganes de jugar, de lluitar i de guanyar. Així es guanyen els partits.
  • L’ambient viscut al pavelló felanitxer, tant a les grades com a la pista. El banqueta suava tant com les nines que estaven amb pista, demostrant el gran sentiment d’equip que tenen les joves jugadores.
  • El gran partit de na Magdalena Oliver amb una valoració de 37’6 amb 22 rebots i 18 punts.
  • La feinada en defensa de n’Ana al tercer quart, en el que va anotar dos punts. Segueix així!
  • La constància de jugadores com na Andrea, Cater i Maria que tot i el marcador, en cap moment van perdre els nervis i van seguir fent molt bona feina.

A Millorar:

• Com afrontam el quart quart, no pot ser que cada partit perdem aquest quart. Tots els quarts són importants i aquest partit n’és un clar exemple.
  • Els nervis, aquest cop de l’entrenadora, que quasi bé va patir un atac de cor.
  • El rebot defensiu, no podem donar tantes segones oportunitats.
  • El tir exterior (triples) dels quals em van tirar 23 i no em varem anotar cap.

Jugaren: Ana (2), Gema (1) Maria M. (4), Cata M. (2), Júlia, Mònica, Andrea (8), Cater B. (4), Núria i Magda (18).

Lliga: 30/01/10 Mini Femení Joan Capó 98 39 – Santa Maria 38 (6)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó