ALEVINS F-11. FERRE 3 – SPORTING MAHONÉS 1.

6 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Important victoria dels alevins d’en Fredo avui per 3 a 1 davant l’Sporting Mahonés, un equip que ha estat bastant incomode tot es partit i que en el primer quart s’ha avançat, noltros hem anat dominant més peró ens ha costat fer es primer gols que ha arribat amb un penal que ha fet en Toni Sintes.
En la segóna part hem anat a per sa victoria i finalment ha arribat amb 2 gols més que ha fet en Capó que n’ha fet 2 de gols, i d’aquesta manera continuarem a dalt de tot amb opcions de fer una gran lliga.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com