Crònica Cadet masculi: 7/2/2010

8 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Inst. Cala Murada 44- Basket Inca 19

Partit de poca historia, pero on es demostraren algunes millores colectives en l’equip

El partit fou dominat clarament pels felanitxers, surtint molt concentrats des del primer moment, fent un parcial 17-1 al primer quart, i acabant el primer temps amb un 26-6, nomes concedint un triple i tres tirs lliures, fruit de la defensa realitzada. Els segons 20 minuts no foren tan intensos en defensa, i els jugadors es relaxaren una mica, de totes maneres si haguessin estat més encertats en el tir l’avantatge hagues pogut ser més grossa, però s’aprofitar per repertir els minuts entre tots els jugadors, i a veure  si aquesta millora en el joc colectiu es demostra els propers dos partits contra els dos primers classificats de la lliga.