Crònica Cadet masculi: 7/2/2010

8 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Inst. Cala Murada 44- Basket Inca 19

Partit de poca historia, pero on es demostraren algunes millores colectives en l’equip

El partit fou dominat clarament pels felanitxers, surtint molt concentrats des del primer moment, fent un parcial 17-1 al primer quart, i acabant el primer temps amb un 26-6, nomes concedint un triple i tres tirs lliures, fruit de la defensa realitzada. Els segons 20 minuts no foren tan intensos en defensa, i els jugadors es relaxaren una mica, de totes maneres si haguessin estat més encertats en el tir l’avantatge hagues pogut ser més grossa, però s’aprofitar per repertir els minuts entre tots els jugadors, i a veure  si aquesta millora en el joc colectiu es demostra els propers dos partits contra els dos primers classificats de la lliga.

Destacar:

РEls 16 rebots capturats per Tià Roig

РLes quasi dobles figures de Miquel artigues  amb 9 rebots i 13 punts

Millorar:

РEls percentatges de tir, 12 de  30 en tirs lliures, 9 de 31 en tir dins zona i 0 de 12 en tir exterior

Рles pilotes perdudes, l’emperò de tota la temporada de l’equip

Lliga : 7/2/2010 Inst. Cala Murada 44- Basket Inca 19 (1)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com