*Rest. Son Besso Artà 3 – 1 CVS Infantil f. A

LES SENIOR FAN EL QUE PODEN DAVANT EL LIDER

CV SANT JOSEP  3 – 0   CV SOLLER (25-19/25-15/25-14)

Pel CVS jugaren : Mar, Keiko, Sara, Barbara, Rebeca i Ester.

Amb les baixes de les germanes Llabrés i amb sis jugadores justes arribaven les solleriques a Palma per enfrontar-se al líder de la competicio.
El partit no començava gens malament ja que, potser per la relaxació local,  i també per el bon joc defensiu de les nostres, el set es mantingué totalment igualat fins practicament la vintena de punts en que les de Sant Josep aconseguiren la diferència final que els donava el primer set. Bona col-locació defensiva i molta intenssitat que donaven peu a punts llargs amb intercanvis d´atacs. Aquí és on es notà la major diferència amb les darreres jornades ja que no es trobà en cap moment la manera de fer mal a la defensa local i de mica en mica les de Sant Josep entraren dins el partit i imposaren les seves virtuts per endur-se el partit.
El segón i tercer parcial no tingueren massa historia i, tot i seguir amb una bona actitut defensiva, començaren a aparéixer errades no forçades en serveis i pilotes dividides que no deixaren a les nostres apropar-se a les de Sant Josep per mirar de presionar-les i forçar també qualque errada local.
Ara toca pensar en el partit de la propera jornada enfront l´Escorpí Palma que es retrassa a dilluns horabaixa a les 20:30 h al pavelló d´Es Puig….

SUFRIDA VICTORIA DE LES NOSTRES JUVENILS

C.V. SÓLLER 3 – 2 MONTESION
El passat dissabte al pavelló de Son Angelats es va celebrar el partit entre el nostre juvenil i el conjunt de ciutat, Montesion, que va acabar amb un marcador molt ajustat de 3-2, on les nostres nines es varen haver de sobreposar a un marcador advers de 0-2.
El partit va començar molt malament pel nostre equip, les nostres nines es mostraven molt despistades damunt la pista, cosa que aprofitaren be les jugadores visitants per posar-se amb avantatge en el marcador i la saberen mantenir durant tot el set.
El segón va començar de forma ben semblant al primer, però en aquest set ses jugadores locals ja actuaven amb més intensitat, però de mica en mica es veia que el marcador es decantava de cap a l’equip visitants, fins que  s’arribaren a apuntar i posar el partit amb molt avantatge pel conjunt del Montession.
En el tercer set va arribar la reacció local i a força de entrega i començar a creure en elles mateixes, en el seu joc i en lo que elles saben fer be. El partit va canviar totalment ja que les nostres nines es varen créixer i començaren a treure be, a lluitar totes les pilotes, a celebrar tots els punts con si fossin els darrers, i tot això va aficar molta pressió a les jugadores visitants que ja no es mostraven tant segures en el seu joc i es varen venir a baix, cosa que aprofitaren les nostres jugadores per endur-se el partit.
Aquesta victoria permet a les nostres nines estar al segón lloc de la lliga plata, i el pròxim dissabte es jugaran aquesta posició enfront del Valldemossa, equip que ja va guanyar dins Sóller la primera volta, per 1-3. Esperant que les Solleriques puguin fer un bon partit a partir de les 12h a Valldemossa
ARTÀ 3 – 1 SÓLLER  amb parcials de 25-22/ 25-20/20-25/ 25-22
 En el partit jugat el passat divendres a terres artanenques, el nostre equip infantil A va sofrir la seva primera derrota de la temporada enfront del segón classificat. En un partit en que varen reinar més els nervis i la tenssió que el bon joc. El conjunt solleric no va estar a l’altura de les circumstàncies i no va saber afrontar aquesta classe de partits, fent un joc poc habitual en elles, amb molt poca intenssitat defenssiva, i moltes errades en la treta.
Per tot això l’entrenador solleric es mostrava preocupat, ja que ens comentava que prest hauran d’afrontar el campionat de Mallorca infantil i si el volen afrontar per anar a guanyar, allà es trobaran en molt de partits com aquest, on la pressió i el marge d’error serà mínims.
El partit en si no va ésser tècnicament molt bo, ja que es varen imposar les errades als encerts, tant d’un conjunt com l’altre, si be, hem de dir, que el conjunt d´Artà va saber jugar millor i en els moments claus de cada set va tenir el cap més fred, demostrant que es saben adaptar millor en aquesta classe de partits amb tanta tenssió.
El nostre equip tancarà la lliga del grup A infantil dins Vilafranca, el proper dijous dia 11 a les 7 de l’horabaixa, necessiten guanyar per 0-3 per fer-se amb el primer lloc i per tant quedar campiones del grup A de la lliga infantil femenina.