Crònica de la setmana 14/02/2010

16 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

JNF: Parc Café 32 Molinar 51

CDM: Manacor 50- Inst. Cala Murada 32

JNF: Parc Café 32 Molinar 51

Una altra setmana no hem pogut ser més de 7 als entrenaments i si això sumem les dues baixes de na Marga Roig i Marga Vidal, el partit contra el Molinar no pintava massa bé.

Varem sortir lentes en defensa i això ho varen aprofitar les contràries per anotar fàcilment, encara que si fallàvem el rebot era nostre i no donàvem segones opcions. En atac no ens sortien les coses i quan ho fèiem bé el nostre tir era horrorós. Arribàrem al final del primer quart amb un parcial de 9 – 18.

Durant el segon i tercer quart varem millorar considerablement en defensa no permetent anotar a les contràries més de 9 punts per quart. El problema va ser que la nostra punteria va desaparèixer totalment (això que a vegades tiràvem 4 pics) i no aconseguírem anotar més de 4 punts per quart. Així, qualsevol opció de guanyar el partit va desaparèixer.

En el darrer quart varem tirar d’orgull i ens varem proposar acabar el partit amb una diferència de punts inferior a 20. Les contràries ens asfixiaven amb la seva pressió però varem aconseguir superar-la i anotar fàcilment, aconseguint el nostre darrer objectiu.

Cal millorar moltes coses pel pròxim partit que ens enfronta contra un rival directe, per exemple l’assistència als entrenaments i sobretot la punteria (1/11 en entrades i 1/31 en tirs exteriors).

També he de destacar el partit de na Marina Ferrà amb17 rebots, 11 faltes rebudes i 9 punts (50% en tirs lliures)

Jugaren: Mar, Marta 6 punts, Pilar, Imma 4 punts, Marina 9 punts, Carme12 punts, Arantxa, Laura, Marga Álvarez 1 punt.

Lliga: 12/02/2010 Parc Café 32 – Molinar 51 (1)

CADET MASCULI

MANACOR 50- Inst. Cala Murada 32

Partit que ens enfrontava al lider de la categoria i que encara no ha perdut cap partit , i ja duim mitja segona volta, al partit fou de molta intensitat defensiva per part dels dos equips, pero els manacorins tenien les idees més clares en atac, nosaltres no aconseguirem correr el contraatac ni atacar en estàtic, aixi com anava passsant el partit, s’anava mantenint la diferencia de 15- 20 punts que agafa el Manacor , part al primer quart i part al tercer, on els felanitxers sols anotaren 4 punts

Destacar:

– La bona defensa

– l’ actitut dels jugadors

Millorar:

– el contratatac

– el rebot defensiu

Lliga 14/02/2010: Manacor 50 – Inst. Cala Murada 32 (3)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com