PARTIT DECISIU DE LA SELECCIÓ UEFA A PALMA

16 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Convocatorias Selecciones, Fútbol

Avui, dimecres dia 17, a les 16:30, la selecció de les Illes Balears de la categoria UEFA juga a Son Malferit el partit de tornada contra la de Castilla-León. El seleccionador, Jaume Sastre, confia passar aquesta semifinal amb l’ajuda del públic mallorquí.

Recordem que els seleccionats per Jaume Sastre varen aconseguir un meritori empat a 1 en el partit d’anada, jugat a principis de desembre a Aranda del Duero (Burgos). S’ha de tenir en compte que la Selecció de Castilla-León va guanyar el Campionat d’Espanya la temporada passada.

En roda de premsa, acompanyat pel president de la FFIB, el seleccionador ha recordat la importància d’aquest partit, que pot suposar que la Selecció Balear jugui la FASE FINAL contra les seleccions de Galicia, Canarias i Andalucía. (En cas de guanyar-la jugarien  contra Alemanya, Malta i Grècia)

A la roda de premsa també se va explicar que en aquesta Selecció UEFA no poden participar els jugadors ex-professionals, ni els que juguen actualment a Segona B.

Aquests són els seleccionats per al partit de dimecres a Son Malferit:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com