AVUI HA MORT JOAN RIERA JUAN «PRIM»

19 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: otros deportes minoritarios, Trote

El trot no hagués estat el mateix sense una figura emblemàtica com l’amo en Joan “Prim”, és Capità Prim. Avui hem de lamentar la mort d’aquesta gran persona, un homo que sempre ha representat una figura de referència dins el món de les carreres de cavalls, tots recordam gran quantitat de carreres amb sensacionals menades del patriarca de la saga dels “Prims”, va ser un mercader que sempre va conèixer on hi havia un negoci a fer, però que quan un tancava un tracte amb ell, sabia que hauria resultat just i honest.
A la pista de Manacor sempre hi haurà un lloc per les quadres de Can Prim, la corba sud, on molts d’anys l’amo en Joan va ensenyar als seus fills, i a molts d’altres que l’admiraven, a gaudir del maneig dels cavalls de carreres. Molt de joves de Manacor aprengueren per primera vegada lo que era un cavall de les mans d’aquest senyor i gràcies a les seves instruccions construïren els fonaments que més tard molts d’ells convertirien en un ofici. No sols mos deixa un gran menador de cavalls de trot, es mor amb ell una part de l’espectable que, sobretot a l’hipòdrom de Manacor, els milers d’aficionats pogueren gaudir de les expertes mans d’aquest singular personatge.

La Federació Balear de Trot, en representació de tot el trot Balear, volem rendir el darrer adéu a Joan Riera Juan, expressant la nostra profunda tristesa a la seva família de sang, per que està clar, que tots els cavallistes, el dia d’avui, hem perdut un membre de la nostra gran família.
Miquel JuanJuanta Directiva de Federació Balear de Trot

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com