LES SELECCIONS FEMENINES SUB-16 i SUB-18 JUGUEN A BARCELONA

19 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Fútbol femenino

Amb 2 derrotes de Balears ha començat la Segona Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Femenines Sub-18 i Sub-16, amb participació de Balears, Catalunya i Aragó.

El president Miquel Bestard ha viatjat amb l’expedició. La primera jornada va enfrontar les nostres seleccions amb les de Catalunya, una de les favorites per guanyar el Campionat.

Tant la selecció Catalana com l’Aragonesa són molt potents i per tant els combinats de les Illes Balears, que dirigeixen Pedro Alejandro i Luis Rodríguez, són conscients de les dificultats que trobaran per guanyar qualque partit.
Demà dissabte juguen totes dues seleccions contra els combinats d’Aragó, però ja no tenen cap possibilitat de classificació per a la següent fase del Campionat d’Espanya.

SUB-16……………..Selecció de Catalunya, 2 – Selecció Illes Balears, 1 Alineació Balears: Yaiza, Maria, Grace, Clàudia, Marina, Maria del Mar, Eugènia, Gabriela, Sofía, Maitone, Celia. (Isabel, Inès)

La Selecció Balear que dirigeix Pedro Alejandro ha plantat cara a la poderosa Catalunya, fins al punt de guanyar per 0-1 (gol d’Eugènia de cap) quan només falvatven 5 minuts per acaba. Però no s’ha pogut aguantar la pressió de les catalanas, que han donat la volta al marcador amb un gol de remat de cap i un tir de falta quan ja se jugava el descompte.

SUB-18……………..Selecció de Catalunya, 3 – Selecció Illes Balears, 0 Alineació Balears: Mª Teresa Mayol, Helena Serrano, Maria Capo, Claudia Nicanor, Marga Fullana, Estefania Rodríguez, Mª Antonia Sastre, Clara Capo, Ruth N. Canales, Lidia Ginard, Rosa Mª Herreros. (Sara Uribe, Noelia Luque, Mª del Mar Macias)

La Selecció Sub-18 de Luís Rodríguez s’ha vist superada pel conjunt català, que té tres internacionals entre les titulars. Així i tot, han arribat al descans amb un sol gol en contra. En el minut 66 ha arribat el segón gol de les catalanes i, tot seguit, l’expulsió d’Estefania. Amb una jugadora menys, la Balear no ha pogut fer res perquè, a 5 minuts del final, un tercer gol deixàs sentenciat el partit.