Amb un parell de … nassos

21 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Partit jugat a San Agustín amb un parell de … nasos!

Podem guanyar o perdre. Avui hem perdut després de 4 victòries consecutives, però hem perdut jugant amb coratge, garra i sense por. A més hem aconseguit que no ens tancassin el marcador i a sobre només hem perdut de 29 punts. Recordem que en la primera volta ens varen guanyar de 39 a la pista del Pla.

El líder ens ho posat difícil des del primer moment, pressionant-nos molt la sortida amb la pilota, i si a això li afegim les petites dimensions del camp, les nostres reiterades pèrdues de pilota en moments puntuals de l’encontre, la nostra manca d’encert en els tirs lliures, i la major alçada dels nostres contrincants, donen com a resultat un avantatge al marcador impossible de remuntar.

Però hi ha quelcom especial en aquests al·lots! Quan semblen més tocats, reneixen com un brau i el que han fet avui empesos per l’afició és posar-li un parell … de nassos! A base de defensa, rebot i més encert en atac han anat retallant la diferència en el marcador fins el definitiu 84-55.

Acabat el partit, tristesa per la derrota, però alegria per la imatge mostrada. Com dirien els taurins, “nos hemos plantao en la plaza, hemos visto el toro, nos ha empitonao y volteao, pero no ha acabado con nosotros” i això se li diu coratge, valentia i “vergüenza torera”.

Albun fotos

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com