Diego González ha assistit al I Duatló Llucmajor-Copa Mallorca

21 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Duatlo: Guanyadors del campionat de Balears, categoria absoluta, femení i masculí.

El delegat de la Presidència per a l’esport, Diego González ha assistit al I Duatló Llucmajor-Copa Mallorca

El delegat de la Presidència per a l’esport, Diego González ha assistit al lliurament de trofeus del I Duatló Llucmajor-Copa Mallorca, que s’ha celebrat pels carrers de la localitat mallorquina. A l’acte de lliurament, ha estat acompanyat pel batle de Llucmajor,  Joan Jaume i el regidor de turisme i esports, Joan Oller. Aquesta prova, declarada per la federació Autonòmica, com el Campionat de Balears de Duatló, ha constat de tres proves, relleus, sprint 5/20/2,5 Km i prova infantil en les categories de Absuluta, sub23, cadet, junior, veterans i per equips.

El primer classificat en categoria masculina ha estat Miguel Fernández Miniño del Club Bimont del CC Andratx, en segon lloc, Miquel Capó Soler, també del Club Bimont i la tercera posició per a Sebastià Perelló Servera del Club Atletismo Sa Pobla.

En fèmines, el podi ha estat per Xisca Garau Sampol, del Club Gymnápolis de Sòller, en segona posició ha quedat Irene Company Molina del Club Natació Andratx Sprint i el tercer lloc per Ariadna Vidal Borràs del C.A. Metalnox ADA Calvià.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com