Un altre “Hat-trick” de n’Edu

21 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

AT. BALEARS, 4: Linares (2); Bio (1) , Bazán (2) –Óscar (2), m. 48-, Ibok (2), Pomar (2); Ernesto (2), Arnau (3), Lawal (2) –Llistó (2), m.68-; Rafeal (1);Edu (3) –Daniel (2), m.62-, Giovanni (2).

MERCADAL, 1: Cris (1); Vicent (1), Óscar (1), Sam (1), Nené (1); Alberto (1), Joxemari (0) –Toni(1) m.34 -, Igor (1), Mendioroz (1) –Chupi (1), m.68-; Vaquero (1) –David (1), m.56-, Lacueva (2).

ÀRBITRE: Sr. Serra Vila (3): Perfecte. Passà desapercebut i arbitrà amb serenor i rigor.

TARGETES GROGUES: Joxemari (m.25), David (m.70).

INCIDÈNCIES: Uns 500 espectadors a l’Estadi Balear, en un matí plujós. Terreny de joc en bones condicions. Abans de l’inici del partit les penyes blanc-i-blaves varen posar en marxa una campanya de recaudació de donatius per fer front a l’embargament que l’expresident del club, Damià Estelrich, va fer efectiu al llarg d’aquesta semana.  La gent va respondre de manera exemplar. Es guardà un minut de silenci en memoria del Sr. Antoni Cañellas, soci protector del club. L’encontre començà amb retard pel retras del vol del Mercadal. El partit es va disputar amb la presencia del nou Director General d’esports, Sr. Diego González.

GOLS:

1-0 (m.13): Passada a l’espai de’n Bazán cap a n’Edu a la frontal que amb l’exterior del peu dret bat en Cris.

2-0 (m.26): Una altra pasada a l’esquena defensiva menorquina i n’Edu, tot sol, dribla el porter visitant  i marca a plaer.

3-0 (m.30): Una altra pasada en profunditat cap a n’Edu, que torna marcar tot sol.

4-0 (m.65): Assistència cap a banda Esquerra, Giovanni centra al punt de penal i Daniel, en carrera, marca a plaer.

4-1 (m.67): Passada endarrerida de’n Bio cap en Linares que queda curta i Lacueva se n’aprofita establint el resultat final.

COMENTARI:

“La dignitat no s’embarga”. Així resava una de les pancartes penjades a l’Estadi Balear en una matinal futbolística marcada pel retras del vol que duia el Mercadal a una derota anunciada, tant per l’ansietat del viatge com per l’il.lusionant joc desplegat per l’Atlètic Balears en els primers quaranta-cinc minuts, amb un jugador – Edu- inconmensurable, assistit per deu companys que varen sortir a cercar els tres punts des de l’inici.  La segona part va ser de tràmit. I és que aquesta vegada Pedraza va apostar per jugar amb tres atacants i això va desbordar els rivals de manera absoluta.  La segona part va consistir en deixar passar el rellotge, encara que els dos equips varen gaudir d’ocasions, materialitzant-ne una per hom.

Semblava  doncs que, un cop més, afició i equip es conjuraven per passar  sobre el terreny de joc el mal tràngul econòmic a que haurà de fer front la institució. I és que aquesta afició mereix un comentari apart. El seu gest ,desembolsant doblers a l’entrada de l’Estadi, és quelcom més que un suport econòmic; és una complicitat total amb el club, una demostració de lleialtat cap el seu president, un gest d’agraïment per l’esforç de la entitat els darrers anys, i, sobre tot, una aposta pel futur. I és que  aquesta afició, i aquest president , es mereixen que el club vagi cap endavant, sempre endavant. I això només es pot fer com ho estan fent: amb dignitat.

DANIEL RIERA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com