Crònica de la setmana 21/02/2010

22 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

JNF:  Sóller 44 – Parc Café 46

El nostre partit contra Sóller va ser tota una aventura des del principi fins al final. Les felanitxeres partíem per jugar un partit molt important contra un rival directe, durant el camí ja varem tenir un concert d’algunes jugadores a la furgo i crec que per això va ploure tot el camí. Arribàrem a Sóller concentrades i amb ganes de fer-ho bé i així varem sortir a l’escalfament del partit, però passada la mitja hora varen començar els nirvis per el retràs de l’àrbitre (que s’havia equivocat de pavelló) i el retràs del començament del partit (mitja hora).

Començarem el primer quart defensant bé però atacant molt malament i aquí varem trobar el primer problema del partit, l’alçada de les nostres pivots era molt inferior a la de les pivots locals, i encara que na Carme, Marina i Marga Roig lluitessin pel rebot era quasi impossible agafar-ne un. Acabàrem el primer quart amb un parcial molt pobre de 7 – 4. En el segon quart varem canviar d’estratègia i gràcies a la pressió de na Laura (12 pilotes robades) i na Mar (7 pilotes robades) aconseguirem realitzar un parell d’atacs amb superioritat que acabaren amb cistella. Na Marta i n’Imma jugaren interiors impedint les penetracions fàcils de les contràries i en atac na Marina va aconseguir rebre 8 faltes que li permeteren anar a la línia de tirs lliures en 6 ocasions. Si ja et poses nerviosa al llançar els tirs lliures, més nerviosa et poses quan hi ha un club de fans de l’equip contrari que t’anima i crida el teu nom, i això és el que va haver de sofrir na Marina cada vegada que realitzava un llançament. Arribàrem al descans amb un marcador de 21 – 19.

En el tercer quart tot ens va sortir bé, na Carme i na Marga Roig començaren a anotar davall de cistella, na Pilar pressionava fort robant qualque pilota i n’Arantxa començava a anotar els seus puntets. Totes estiràvem l’equip i assumíem les nostres funcions, a na Marta li va tocar pujar la pilota i a n’Imma jugar de pivot. Un quart molt bo que ens avançava en el marcador per primer pic en el partit (30-38). El darrer quart va estar marcat per les expulsions amb 5 faltes de tres jugadores, per la bona pressió realitzada per totes les jugadores, pels nirvis i per les errades tontes que quasi ens varen costar la victòria però al final una entrada fallada d’una contrària en els darrers 5 segons ens permeté guanyar un partit molt irregular.

A la sortida del pavelló encara ens esperava una altra sorpresa, ja que varem anar fins a la sortida de Sóller custodiades per un grup de més de 9 motes (això va dir n’Imma) de joves de Sóller (la majoria fans de na Marina) que s’entretingueren en animar-nos la tornada a casa.

D’aquest partit podria destacar a totes les jugadores perquè cada una es va esforçar per fer la seva feina al 100%, però en aquest cas me quedaré amb na Laura que va aconseguir robar 12 pilotes, rebre 10 faltes i anotar 16 punts, amb una valoració de 49.9

Jugaren: Marga Roig 3 punts, Mar 3 punts, Marta 4 punts, Pilar, Imma 8 punts, Marina 11 rebots i 7 punts, Carme 10 rebots i 3 punts, Arantxa 2 punts i Laura 16 punts

Lliga: 19/02/2010 Sóller 44 – Parc Café 46 (0)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó