Duríssima derrota front un rival bastant millorat. Resultat final: Dakota Alcúdia-Bàsquet Pla (74-48)

22 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Impossible de competir… una derrota bastant contundent front un rival que a l’anada no va ser capaç d’arribar ni als 40 punts.
Ens han passat per damunt d’una manera molt clara… sense intensitat defensiva, sense suficient motivació i això s’ha pagat massa.
Jugàrem un partit amb moltíssimes pèrdues de balon, molta imprecisió en el tir cosa que hem de millorar pel pròxim partit. Al final, el marcador NO demostra la diferència de qualitat entre els ambdós equips…pero en el dia d’ahir, no hi ha res més a dir.

PD: encara que l’entorn del partit ens perjudicà bastant durant la major part del partit, no podem baixar els braços. Mai hem de deixar de lluitar perquè sense coratge…som un equip més! Ànims al·lots i gràcies als pares perque anar a Alcúdia 3 vegades… és d’agraïr.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com