TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 – ALCUDIA 0.

22 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Avui els nostres jugadors han tornat a fer una altra exhibició de ganes i lluita davant un equipas com es l’Alcudia que ha tingut la sort de endurse un punt, ja que hem tingut 5 o 6 ocasions bastant clares per 2 d’ells, a més hem tingut la mala sort de lluitar contra altres factors avui capvespre com han estat una serie de decisions arbitrals que ens han perjudicat com ha estat una ma clarissima dins l’area de un jugador de l’Alcudia en els primers 10 minuts i la expulsió de n’Hector quant quedava prop de un quart de manera increible.
El partit havia començat molt be per noltros ja que en els primers 25 minuts hem tingut 3 clares ocasions per avançar mos, peró no hem tingut fortuna, un cop de cap de n’Hector, també un xut fora de s’area d’en David Pons i algunes arribades amb perill de n’Alzina, en Robert. Durant aquesta primera part no hem donat treva en es rival que no podia sortir i fer cap contraatac,ja que els presionavem molt fort.
En el segón temps hem començat amb sa mateixa tonica, intentant sorprende es rivals amb jugades rapides, peró quant erem davant porta sa pilota no volia entrar, ja que en aquest segón temps hem tingut un parell d’ocasions ben clares.
Ja en sa recta final des partit ens hem quedat amb 10, amb sa expulsió de n’Hector, i fins es final ens hem defensat amb molt d’ordre per aconseguir aquest punt que ens apropa un poc més a sa salvació.
La setmana que ve jugarem en es camp del Montuiri.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com