Crònica empreses 24/02/2010

25 febrero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Banca March 62 – Joan Capó 47

Logo empreses

Ens enfrontavem contra un rival capdavanter a la clasificació. L’inici del partit fou desastrós per part nostra, sobretot en el primer quart, on tan sols anotarem 8 punts, mentre que el rival n’anotà 20. Aquest diferéncia marca la resta del partit. Ja el segon quart, les coses milloraren una mica en defensa i acaba amb un parcial 11-9, per arribar al descans 14 punts avall en el marcador (31-17).

La sortida del tercer quart, fou explosiva per part nostra i, amb un parcial de 2-14, ens situarem només 2 punts per sota. Fou un miratge, ja que al final del quart, el rival ja ens havia tornat agafar l’avantatge en el marcador (60-36). El darrer quart consistí en un intercanvi de cistelles que no afectà per res en el marcador final.

Destacar el trident Batman-Arsénico-Kasun. En Batman amb una magnifica direcció amb 6 faltes rebudes, 5 assisténcies i 7 punts. N’Arsénico amb 7 rebots, 2 assisténcies, 8 punts i una gran feina dins la pintura. I en Kasun, que comença fred, però que acabà amb un doble-doble amb 10 rebots i 16 punts.

Cal millorar les precipitacions en atac i la gran quantitat de pilotes perdudes de forma innocent, així com l’efectivitat en el tir exterior.

Dir finalment que per aquest partit comptavem amb les baixes de Rotger, M.Perelló, Gaspar, Marcel i Xisco Mas.

Jugaren: Xisco Marí 2p, T.Gómez 6p, Josep, Tòfol 4p, Rafel 2p, Batman 7p, Arseni 8p, Kasun 16p i Jotavi 2p.

L’estadillo aquí:

Lliga: 24/02/2010 Banca March 62 – Joan Capó 47 (4)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com